Tribina filmova kršćanske tematike ''Očinstvo u filmu''

Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu i u pastoralnoj 2016./2017. godini priređuje tribine filmova kršćanske tematike. Ovogodišnja tema tribine je ''Očinstvo u filmu''.

ocinstvo.jpg
Autor
Nadbiskupijski pastoralni institut/Laudato/M.B.
Fotograf
Nadbiskupijski pastoralni institut
Objavljeno:
 
07.10.2016 12:49
Prva tribina iz ovogodišnjeg ciklusa održat će se u petak, 28. listopada s početkom u 20 sati u dvorani ''Vijenac'' Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, Kaptol 29a.
 
Na tribini će biti prikazan film ''Mjesec od papira'' redatelja Petera Bogdanovicha.
 
Prije projekcije u film će uvesti voditelji tribine, filmski kritičar Tomislav Čegir, te teologinja i komunikologinja dr. Irena Sever Globan. Nakon projekcije filma predviđena je rasprava. Ulaz na sve projekcije je slobodan.

Cjelokupni program 2016./2017. koji se sastoji od devet filmova nalazi se na facebook stranici Nadbiskupijskog pastoralnog instituta.  

Proteklih godina teme tribina bile su ''Lik svećenika u filmu'', ''Obitelj u filmu'', ''Vjera u filmu'', ''Deset Božjih zapovijedi'' i ''Milosrđe u filmu''.

Preuzmite plakat.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: