Odigran malonogometni turnir u čast sv. Petra

Malonogometna momčad župe sv. Leopolda iz Njivica pobijedila je u finalnoj utakmici momčad župe Porođenja Marijina Gradac rezultatom 8:4.
Autor: Ivan Penava/Laudato/D.T. Photo: Ivan Penava ponedjeljak, 26. lipnja 2017. u 09:24
U sklopu obilježavanja 25. godišnjice postojanja i aktivnog djelovanja župe sv. Petra na Vidicia u Šibeniku odigran je malonogometni turnir u čast sv. Petra. Na poziv organizatora odazvalo se osam ekipa koje su svoje snage odmjerile 25. lipnja u sportskoj dvorani na Vidicima.
 
Malonogometna momčad župe sv. Leopolda iz Njivica(šareni dresovi) pobijedila je u finalnoj utakmici momčad župe Porođenja Marijina Gradac (crveno-plavi dresovi) rezultatom 8:4, a u utakmici za treće mjesto bolja je bila momčad župe Gospe od Ružarija iz Drniša protiv župe sv. Antuna sa Šubićevca rezultatom 8:5.
 
Sustav natjecanja je bio postavljen po kup sistemu gdje pobjednik prolazi u slijedeći krug natjecanja. Natjecanje je održano po pravilniku Katoličke malonogometne lige što u prijevodu znači da se osim nesportskog ponašanja kažnjavalo i ponašanje neprimjereno katoličkoj ligi.
 
Sama dodjela pehara i prigodnih nagrada upriličit će se nakon svečane svete mise na dan zaštitnika župe sv. Petra 29. lipnja. 
 
Da biste komentirali, prijavite se.