Završnica KMNL-a u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Jučer je u Vikarijatu Osijek održana je sjednica nad/biskupijskih voditelja KMNL-a iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Autor: Margareta Gregić/Laudato/M.S. Photo: shkm2017.com petak, 20. travnja 2018. u 11:26

Domaćin je bio Organizacijski odbor Završnice KMNL-a Đakovačko-osječke nadbiskupije na čelu s Tvrtkom Galićem, a nazočila je tajnica Ureda za mlade Hrvatske biskupske konferencije, Ivana Čogelja. Središnja tema bila je sama završnica koja će se održati u Osijeku od 7. do 10. lipnja ove godine. Nakon uvodnih točaka, prisutni su se u razgovoru osvrnuli na XIV. nacionalnu završnicu koja je održana u Mostaru te definirali program ovogodišnje završnice.

Dogovoreno je kako će svečana ceremonija otvorenja biti u četvrtak, 7. lipnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijeku. Utakmice će se igrati u petak i subotu, a u petak poslijepodne predviđeno je druženje za sve natjecatelje i duhovni dio programa. U nedjelju, 10. lipnja svi sudionici završnice bit će na Misnom slavlju u konkatedrali sv. Petra i Pavla u Osijeku koje će predvoditi đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić. Nakon Mise bit će proglašenje pobjednika.

Sjednica je nastavljena javnim izvlačenjem skupina XV. nacionalne završnice  uz prijenos uživo na Facebook stranici Katoličke malonogometne lige Đakovačko-osječke nadbiskupije (kmnl.hr). Parove su izvlačili voditelji KMNL-a i tajnica Ureda za mlade HBK-a, a snimku izvlačenja i raspored ekipa po skupinama možete pogledati na spomenutoj Facebook stranici.

Da biste komentirali, prijavite se.