Nogometni izbornik Zlatko Dalić posjetio Međugorje

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, boravio je u Međugorju, a tom je prilikom posjetio i svetište Kraljice Mira.
Autor: hercegovina.info/Laudato/D.T. Photo: hercegovina.info srijeda, 17. siječnja 2018. u 09:31
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić boravio je u Međugorju. Tom je prilikom posjetio i svetište Kraljice Mira.
 
- Ja zadnjih petnaestak godina obavezno dolazim u Međugorje. Dok sam bio u Varteksu i Rijeci dolazio sam redovito sa klubovima u Međugorje, a kada sam otišao vani nalazio sam vremena da godišnje dođem par puta. Od kako sam postao izbornik nisam imao priliku doći, ali evo sada sam uhvatio malo vremena da posjetim Međugorje – rekao je izbornik Dalić.
 
Također, rekao je kako je bio sam u crkvi na Misi gdje se i pomolio. 
 
- Meni je uvijek jako drago doći u Međugorje, tu nađem neki svoj mir bar na kratko vrijeme. Ovdje nakupim nove energije i snage za dalje. U Međugorje ću svakako doći opet prije odlaska u Rusiju da se pomolim za dobar rezultat i ovdje čovjek zaista dobije novu snagu i energiju – naglasio je Dalić.
 
Podijelio je svoje utiske s utakmici rukometne reprezentacije u Splitu i pobjede nad Srbijom.
 
- Moje je razmišljanje da mi svi sportaši moramo biti zajedno. Sada je aktualan rukomet i ako sam blizu ja smatram da moram doći i dati podršku našim rukometašima. Ja sam se u Splitu osjećao jako lijepo i želim da i mi imamo takvu podršku navijača kakvu su imali rukometaši u Splitu. To je neviđeno navijanje i velike emocije. U toj atmosferi se ne može igrati slabo i ne može se ne napraviti dobar rezultat – istaknuo je izbornik.
 
Prisjetio se i nedavnog nastupa svoje reprezentacije protiv Grčke u Zagrebu
 
- U utakmici protiv Grčke u Zagrebu imali smo potporu 30.000 navijača. Bilo je prekrasno, izuzetna atmosfera i to je ono što nogomet zaslužuje i što zaslužuju igrači Hrvatske reprezentacije. Ipak je to naša reprezentacija i naša svetinja. Mi smo mali, nama nas puno, a stalno smo u nekakvim previranjima i ja nastojim da svi budemo zajedno i skupa. Bio sam na rukometu i biti ću svuda gdje mogu dati podršku našim sportašima – zaključio je izbornik nogometne reprezentacije Dalić.
 
 
 
Da biste komentirali, prijavite se.