Molitvom i postom za nerođene ove korizme spašeno je 98 života

Hrvati mole za nerođene i u njemačkim gradovima.
Autor: 40danazazivot.com/Laudato/D.T. Photo: 40danazazivot.com/Laudato srijeda, 15. ožujka 2017. u 06:15

Inicijativa ''40 dana za život'' širi se i Njemačkom. Preko hrvatske dijaspore inicijativa se proširila u München i Frankfurt, a trenutno se javljaju vjernici i iz Ulma i Stuttgarta. Stanovnici tih gradova, također žele ovu inicijativu koja spašava ljudske živote i duše. Za ovo veliko Božje djelo posebno možemo biti radosni što se upravo po Europi i svijetu šire iz Hrvatske.

Sudionici ove akcije iz Münchena kažu da je teško ali da osjećaju Božji blagoslov. To je već treća kampanja u tom gradu. Do ove akcije je došlo preko bivšeg voditelja ''Inicijative 40 dana za život – Sisak'', koji je trbuhom za kruhom otišao u Njemačku, no želja za nastavkom inicijative u drugom gradu u kojem nikog nije poznavao nije splasnula. Dočekao je nekoliko jasnih Božjih znakova i pokrenuo prvu kampanju.

U isto vrijeme, vjernici u Frankfurtu doživljavaju teške napade. Prije nekoliko dana, molitelje ispred klinike za pobačaje, njih 12-orica, napala je skupina od 30 zamaskiranih muškaraca, pripadnika sotonističke sekte. Špricali su ih bojom, bacali na njih krvave tampone te oko njih pobacali pamflete pune ružnih i teških poruka. Već sljedeći dan molitva je urodila plodom, spašen je jedan život nerođenog djeteta.

Sve su veći napadi na molitelje, a iz dana u dan su sve intenzivniji. A molitelja je sve više. Inicijativa ''40 dana za život'' je ekumenska molitvena pro-life inicijativa, a posredno i inicijativa za zaustavljanje abortusa. Na svjetskoj razini u njoj je do sada službeno sudjelovalo 725 000 ljudi svih kršćanskih denominacija u 675 gradova u 40 zemalja na svijetu.Da biste komentirali, prijavite se.