Održana duhovna obnova za mlade u Berlinu

U Berlinu je prošloga tjedna održana duhovna obnova za mlade. Duhovnu obnovu predvodio je duhovnik Studenstkog katoličkog centra, pater Ike Madurić.
Autor: Laudato/IKA/D.G. Photo: Screenshoot/YouTube utorak, 14. ožujka 2017. u 10:22

Prošloga je tjedna održana korizmena duhovna obnova, koju je u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Berlinu predvodio duhovnik Studentskog katoličkog centra (SKAC), pater Ike Mandurić.

Korizmena obnova započela je u četvrtak, 9. ožujka kada su održane dvije svete mise, kojima su prethodile sveta ispovijed i klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom. U petak je održan kratak program s krizmanicima te je nakon toga uslijedila molitva križnoga puta.

Subota je bila dan rezerviran isključivo za duhovnu obnovu, koja je započela nagovorom patera Mandurića. U nagovoru, pater Ike poseban naglasak stavio je na sve buduće sudionike Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru. Takve je susrete nazvao 'mladom i nepobjedivom Crkvom'. U poslijepodnevnim satima održan je program za mlade, koji su pjesmom i glazbom uljepšali SKAC-ovi animatori.  

SKAC-ovi animatori u Berlinu su predstavili svoje duhovno – rekreacijske kampove na Jadranskom moru te istaknuli važnost stvaranja novih prijateljstava.

Obnova je završila proslavom svetih misa u Berlinu.  

Da biste komentirali, prijavite se.