Startas tenisice dizajnirane za Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru

Kupnjom ove tenisice pomaže se bolnici u Vukovaru, jer četvrtina prihoda od prodaje ide za potrebe bolnice
Autor: shkm2017.com/Laudato/T.S. Photo: shkm2017.com srijeda, 08. veljače 2017. u 08:48

Organizacijski odbor Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru u suradnji s vukovarskom tvornicom Borovo nudi mogućnost kupnje posebno dizajnirane Startas tenisice u povodu toga Susreta.

Tenisice se mogu naručiti na stranici IndieGoGo kampanje. Tom crowdfunding kampanjom želi se obogatiti Susret hrvatske katoličke mladeži i ponuditi jedinstvena uspomena na dane Susreta.
Svi koji se odluče kupiti ovu posebnu Startasicu, mogu izabrati između dva modela: muškog modela na kojemu je crveni logotip Susreta i plavi obrub i ženskog modela s plavim logotipom i crvenim obrubom.

Plaćati se može kreditnom karticom. Cijene su izražene u američkim dolarima kako bi se moglo primati plaćanje kreditnim karticama.Cijena jedne tenisice je 31 dolar odnosno 220 kuna. Najveći dio cijene izdvaja se za izradu tenisice, a pokrivaju se i troškovi koji su postavljeni od strane IndieGoGo crowdfunding stranice. Ukoliko netko želi kupiti tenisicu, a nema kreditnu karticu, može se javiti izravno Organizacijskom odboru preko e-maila shkm2017@djos.hr s podacima o veličini tenisice. Kampanja traje do kraja veljače.

Potrebno je prodati minimalno 1000 pari Startasica kako bi se mogla zadržati cijena u ovim okvirima. Kampanja će uspjeti i tenisice će ići u izradu tek ukoliko se skupi minimalno tisuću narudžbi.

Ako, kojim slučajem, kampanja ne ostvari svoj cilj (minimalno 1000 prodanih pari Startasica), sav novac bit će vraćen uplatiteljima. Zato je ovakav način financiranja, crowdfunding, bio najbolje rješenje za tu inicijativu.

Kupnjom ove tenisice pomaže se bolnici u Vukovaru, jer četvrtina prihoda od prodaje ide za potrebe bolnice. Na taj način želi se pomoći toj instituciji čije osoblje iz dana u dan pomaže velikom broju građana Vukovara i okolice.

Bolnica je jedan od simbola grada Vukovara, mjesto koje je u doba Domovinskoga rata bilo svjedokom velike hrabrosti, požrtvovnosti i nade. Organizatori žele da Susret i ovaj dar unesu novu nadu toliko potrebnu gradu Vukovaru kao i cijeloj našoj Domovini. Više podataka o akciji može se pronaći na službenoj stranici susreta shkm2017.com.


Da biste komentirali, prijavite se.