Poslanje

'Kupljena ti je karta, kreni za Brazil!' – Zbog djeteta u košari

Liječnici su joj rekli da neće moći zatrudnjeti zbog hepatitisa C i svoje ovisničke prošlosti. Usvojili su dijete koje su spasili iz zapaljene kolibe, potom još jedno koje je živjelo u javnoj kući. Onda je zatrudnjela. „Sad imam tri sina. I četvrti, prvi, je moj muž“ svjedoči hrabra hrvatska snaga u Brazilu, Šibenčanka Antonija Caruso rođ. Božina (36).
15. srpnja 2014.

Anita Matak: „Sve što je najljepše, besplatno je!“

Anita Matak majka je osmero djece - majka hrabrost. Kako Bog u konkretnim situacijama vodi njenu obitelj u hodu kojim su se uputili u Misiju ad Gentes? Zašto i kako kušnje znače pobjedu?
13. svibnja 2013.

Vlč. Juan E. Castro Ernandez: "Poslanje koje činimo ne dolazi od nas, nego od cijele Crkve"

„Bitno je da se vidi da ovo poslanje dolazi od Gospodina. Mi nismo ljudi koji smo heroji, koji smo jaki, pa smo se odazvali. Nego smo tu najprije iz zahvalnosti prema Bogu“ kaže svećenik Juan Emanuel Castro Ernandez (39), koji s obiteljima djeluje u Missio ad Gentes u Kumanovu u Makedoniji.
05. travnja 2013.

Dijalog između obitelji i Crkve, Crkve i svijeta

Pomoći drugima da upoznaju Krista je najdragocjeniji dar koji možete dati drugima! Tim Vas riječima, poštovani čitatelji, uvodimo u temu koju ćemo razmatrati u novoj rubrici "Misija ad Gentes – Obitelji u poslanju" na portalu Laudato.
30. prosinca 2012.