Požeška biskupija

Sjednica Stolnog kaptola sv. Petra u Požegi

Euharistijsko slavlje prigodom svetkovine sv. Petra, održati u požeškoj Katedrali na Petrovo, 29. lipnja a u predvečerje, 28. lipnja organizirat će se koncert u crkvi sv. Jurja u Starom Gradu.
22. lipnja 2017.

Misa zahvalnica za učenike katoličkih škola u Požegi

Uvodeći u misno slavlje generalni vikar je podsjetio nazočne učenike i djelatnike požeških katoličkih škola da riječ ''euharistija'', kojom često nazivamo svetu misu, upravo znači ''zahvaljivanje'' te ih potaknuo da u svojim srcima stvore raspoloženje zahvalnosti Bogu i svima onima koji su im tijekom ove školske godine bili dobri.
16. lipnja 2017.

Proslava sv. Antuna u Našicama

Biskup je pozvao nazočne da sa sv. Antunom promisle što kao pojedinci, obitelj i narod zapravo hoće u ovom povijesnom trenutku, kako im se ne bi dogodilo da premalo hoće, da žele samo nešto ljudsko i kratkoročno, te se izgube na sitnim putovima sebičnih interesa.
15. lipnja 2017.

Misom zahvalnicom završili školsku godinu

Na završetku školske godine, 14. lipnja u požeškoj Katedrali sv. Terezije Avilske slavljena je sveta misa zahvalnica za sve učenike i djelatnike Katoličke osnovne škole i Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Požegi.
15. lipnja 2017.

Euharistijska postaja Našičkog dekanata

Na svetkovinu sv. Antuna Padovanskog, 13. lipnja u župnoj crkvi u Našicama, koja ima za naslovnika spomenutog sveca, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je misno slavlje, euharistijsku postaju Našičkog dekanata u pripravi za Treći biskupijski euharistijski kongres.
15. lipnja 2017.

Primljeni novi svećenički kandidati

Biskup Škvorčević je potaknuo nove kandidate da zahvaljuju Bogu što ih je pozvao te izrazio svoju radost zbog tog dara i obećao pratiti ih molitvom na putu za koji se opredjeljuju te je zazvao na njih Božji blagoslov.
14. lipnja 2017.

Sastanak povjerenika za pastoral Požeške biskupija

Tema radnog sastanka je bila priprava za Treći biskupijski euharistijski kongres o 20. obljetnici Požeške biskupije, koji će se slaviti 20. rujna ove godine.
14. lipnja 2017.

Svečani ''Antunovski koncert'' u požeškoj katedrali

Grad Požega je mjesto mladih glazbenih nada, a njihov raznoliki glazbeni program publika je s oduševljenjem nagrađivala dugotrajnim pljeskom.
14. lipnja 2017.

Odigrana Katolička malonogometna liga

Ovogodišnja Katolička malonogometna liga u Požeškoj biskupiji završila je 10. lipnja. Posljednje kolo je odigrano na terenima požeškog rekreacijskog centra.
12. lipnja 2017.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 19)
 |<  < 1 - 2  >  >|