Sisačka biskupija

Proslava zaštitnika Sisačke biskupije i grada Siska

Blagdan sv. Kvirina, zaštitnika Sisačke biskupije i Grada Siska, bit će svečano proslavljen u ponedjeljak 4. lipnja u gradu Sisku i istoimenoj sisačkoj župi.
21. svibnja 2018.

Sveta Misa u katedrali na blagdan Duhova

Sisački biskup Vlado Košić predslavio je na blagdan Duhova, u nedjelju 20. svibnja, svečano misno slavlje u katedrali Uzvišenja svetog Križa u Sisku i tom prigodom podijelio sakrament svete potvrde 74 kandidata iz katedralne župe.
20. svibnja 2018.

Humanitarni koncert za Biskupijsku zakladu "Fra Bonifacije Ivan Pavletić"

Prvi u ovogodišnjem ciklusu humanitarnih koncerata Biskupijske zaklade "Fra Bonifacije Ivan Pavletić", održan je u petak 18. svibnja u Velikom Kaptolu u Sisku.
19. svibnja 2018.

Održano predavanje "Zloupotreba ljudskih prava kao oružje hrvatskih postkomunista"

Predavanje ''Zloupotreba ljudskih prava kao oružje hrvatskih postkomunista“ održao je jučer u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu potpredsjednik HHO-a dr. sc. Igor Peternel.
18. svibnja 2018.

Humanitarni koncert Laura's

Sudjelujte u ovom humanitarnom koncertu duhovne i domoljubne glazbe!
14. svibnja 2018.

Prvi redovnički zavjeti u Lasinji

U samostanskoj kapeli sestara Kćeri Srca Isusova u Lasinji, jučer, na blagdan Uzašašća Gospodnjega sisački biskup Vlado Košić predvodio je svečano Misno slavlje pod kojim su prve redovničke zavjete dale: s. Antonija Marija od Isusa (Olujić) iz Zagreba i s. Franciska Marija od Isusa (Laco) iz Splita.
11. svibnja 2018.

Blagoslovljen kip bl. Alojzija Stepinca

Spomenik bl. Alojziju Stepincu, postavljen povodom 120. obljetnice rođenja i 20. obljetnice beatifikacije ispred sisačke katedrale, jučer je blagoslovljen.
09. svibnja 2018.

Otvoren dvanaesti ''Ars organi Sisicae''

Dvanaesti Orguljaški festival Ars organi Sisciae - Orguljaška baština Sisačke biskupije otvorio je svoja vrata u nedjelju, jučer u crkvi Sv. Lovre u Petrinji koncertom sopranistice Monike Cerovčec, Pavla Mašića na orguljama i Vedrana Kocelja na trubi
07. svibnja 2018.

Vatrogasci proslavili blagdan svog zaštitnika

Vatrogasci s područja Sisačke biskupije svečano su jučer proslavili blagdan svog zaštitnika sv. Florijana.
05. svibnja 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 148)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|