Sisačka biskupija

Predavanje fra Marija Knezovića o svijetu izazova i zamki zloga

Fra Mario Knezović održao je u Dvorani Sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu predavanje "Kako živjeti u svijetu izazova i zamki zloga".
06. rujna 2018.

[UŽIVO] - prijenos svete Mise iz Zrina na Malu Gospu

Ne propustite pratiti prijenos svete Mise s mjesta gradilište spomen-crkve Našašća Svetoga Križa. Samo na Laudato televiziji!
07. rujna 2018.

80. obljetnica prisutnosti sestara Družbe Kćeri Milosrđa u Ivanić-Gradu

Osamdeseta obljetnica prisutnosti sestara Družbe Kćeri Milosrđa u Ivanić-Gradu svečano je proslavljena u subotu, 1. rujna 2018. Tom prigodom, misno slavlje u župnoj crkvi Sv. Petra predslavio je sisački biskup Vlado Košić.
02. rujna 2018.

Glavosjek svetog Ivana Krstitelja proslavljen u Mračaju

Središnje misno slavlje predslavio je sisački biskup Vlado Košić
01. rujna 2018.

Vojni ordinarij Jure Bogdan posjeti Sisačku biskupiju

Gosti su svoj posjet završili u Zrinu gdje će se na blagdan Male Gospe obilježiti 75. obljetnica partizansko-komunističkog zločina nad stanovnicima ovoga mjesta
30. kolovoza 2018.

Ivan Krstitelj - mučenik zbog pravednosti

Blagdan Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja, svog zaštitnika, selo Mračaj u župi Hrvatska Kostajnica proslavilo je 29. kolovoza koncelebriranim Misnim slavljem koje je predslavio sisački biskup Vlado Košić.
30. kolovoza 2018.

Zrin - 75. obljetnica partizansko-komunističkog zločina

'Nažalost i dalje traje nepravda nanesena svim Zrinjanima, onima koji su kao djeca preživjeli strahotu srpsko-partizanskog zločina, kao i njihovim nasljednicima, jer im nasilno konficirana imovina nikad nije vraćena, nisu im vraćeni njihovi pradjedovski posjedi i okućnice koji su do 9. rujna 1943. bili njihova rodna ognjišta i domovi'
28. kolovoza 2018.

Glina: Biskup Košić krstio djecu mnogočlanih obitelji

Sisački biskup Vlado Košić predslavio je u nedjelju, 26. kolovoza u župnoj crkvi Sv. Ivana Nepomuka u Glini, Misno slavlje tijekom kojeg je krstio Ivu i Antu, četvrto i peto dijete u obitelji Luke i Verice Cvitić, te Florijana, šesto dijete u obitelji Nikole i Luce Pršlja.
27. kolovoza 2018.

Proslavljena 300. obljetnice gradnje kapele Sv. Fabijana i Sebastijana

Svečano Misno slavlje povodom 300. obljetnice gradnje kapele Sv. Fabijana i Sebastijana u Donjoj Gračenici (župa Voloder) predslavio je u nedjelju, 26. kolovoza sisački biskup Vlado Košić.
27. kolovoza 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 192)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|