Splitsko-makarska nadbiskupija

Nadbiskup Barišić: Trebamo biti nositelji mira jedni drugima

Na svetkovinu Marije Bogorodice, Novu godinu i Dan mira 1. siječnja Misno slavlje u splitskoj katedrali Sv. Dujma predslavio je splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.
02. siječnja 2019.

Održan susret Hrvatskog nadzemlja na temu 'Di će ti duša?'

Posljednji susret Hrvatskog nadzemlja u ovoj građanskoj godini održan je u srijedu 19. prosinca u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa pod naslovom ''Di će ti duša?“.
21. prosinca 2018.

Božićna čestitka i primanje kod nadbiskupa Marina Barišića

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana u četvrtak, 20. prosinca u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa Marina Barišića.
21. prosinca 2018.

Najava Jerihonskog bdijenja u Splitu

Već tradicionalno u Došašću, inicijativa 40 dana za život, organizira Jerihonsko bdijenje za nerođene, u crkvici sv.Trojice na Poljudu u Splitu.
11. prosinca 2018.

Hrvatsko nadzemlje održalo svoj posljednji susret u ovoj crkvenoj godini

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu, 21. studenog, održalo svoj posljednji susret u ovoj crkvenoj godini, a za temu je imao medije kao glavnu pokretačku snagu današnjice.
23. studenog 2018.

Članovi udruge ''Teofil“ posjetili nadbiskupa Barišića

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić primio je, u četvrtak 22. studenoga u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, članove udruge ''Teofil“ – Udruge bivših studenata i prijatelja Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Splitu.
23. studenog 2018.

Nadbiskup Barišić: Pitanje treba uvažavati drugoga i otvarati ga dijalogu

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić predslavio je euharistijsko slavlje na blagdan Gospe od Zdravlja, u srijedu 21. studenoga, u crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu, poručivši: ''Pred Majkom se ne predstavlja, ali zato joj iznosimo ono što osjećamo, doživljavamo, planiramo. Ona najbolje zna produžiti naše molbe do našega Spasitelja.“
21. studenog 2018.

[NAJAVA] Zadnji susret nadzemlja

Susret mladih grada Splita održat će se 21.11.2018. u 20.30h u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Tema je "Zadnji susret Nadzemlja", a gost predavač je dr. fra Mario Knezović, franjevac iz Posušja.
20. studenog 2018.

150 godina Družbe školskih sestara franjevki

Molitveno-glazbenim susretom pod geslom 'Hvalite Gospodina, zahvaljujte i služite Njemu u poniznosti' Školske sestre franjevke proslavile 150 godina družbe.
19. studenog 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 139)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|