Održan sastanak Pododbora za medije Susreta hrvatske katoličke mladeži

Na sastanku je sudjelovala i televizija Laudato.
Autor: zg-nadbiskupija.hr/Laudato/J.B. Photo: zg-nadbiskupija.hr ponedjeljak, 24. veljače 2020. u 16:01

Danas je u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu održan sastanak Pododbora za medije Organizacijskog odbora za Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM), na kojem je sudjelovala televizija Laudato, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Predsjednik Pododbora za medije preč. Borna Puškarić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom u ovom razdoblju priprema za SHKM, koji će se održati 9. i 10. svibnja u Zagrebu.

Predstavnici medija, među kojima su uz predstavnike Laudato TV bili i predstavnici Hrvatske katoličke mreže, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog radija, Bitno.net-a,  Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Radio Marije te djelatnici Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije i tajništva SHKM, izrazili su spremnost na suradnju za što bolje praćenje i izvještavanje prije i za vrijeme samoga susreta.

Laudato TV već je krenula s emitiranjem emisije o Susretu hrvatske katoličke mladeži 'Priprema, pozor, SHKM!', koju možete pogledate svake 2. i 4. nedjelje u mjesecu, te saznati sve o povijest susreta, što nas čeka ove godine i kako se i vi možete uključiti.
 

Da biste komentirali, prijavite se.