Psihološko-duhovni seminar 'Muškarac između zemlje i neba'

Želeći vrednovati ulogu i poziv muškarca u društvu, Crkvi i obitelji, Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira po četvrti put psihološko-duhovni seminar ''Muškarac između zemlje i neba'' za punoljetne muškarce svih zvanja, poziva i profesija, bez obzira na dosadašnju povezanost s Crkvom.
Autor: Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije/Laudato/M.S. Photo: book.hr srijeda, 16. svibnja 2018. u 11:29
Seminar na temu ''Rasplamsati i živjeti svoju muževnost'' održat će se od 31. svibnja do 3. lipnja  na otoku Krapnju – Kuća Emaus katoličkog pokreta Kursiljo.
 
Na temelju raspirivanja vlastite vatre muževnosti, oživljavamo iskustvâ sakramenata inicijacije - krštenja, potvrde, euharistije. Suvremenom muškarcu pruža se prilika doživjeti sebe graditeljem svojih životnih okolnosti postajući aktivnim dijelom Božjeg svijeta, Crkve i domovine. Kroz iskustvo seminara muškarci se osnažuju prihvatiti i provoditi svoju mušku snagu u sustvaranja i suoblikovanju svijeta u svojim obiteljima, na svom radnom mjestu, u društvu, među prijateljima i vjernicima.
 
Voditelji seminara su:
Ivo Jozić, teolog, psiholog, psihoterapeut, bračni i obiteljski savjetovatelj, Freiburg, Njemačka
Marinko Pehar, savjetnik za poduzetništvo i coach, Freiburg, Njemačka
Dr. sc. Đurica Pardon, svećenik, župnik, Punitovci, Hrvatska
Dr. sc. Josip Bošnjaković, svećenik, psiholog, psihoterapeut, Osijek, Hrvatska.
 
Cijena iznosi 1 000,00 kn (u nju je uključena cijena seminara, kao i tri puna pansiona u Kući Emaus). Za nezaposlene, potrebite i studente, u dogovoru s organizatorom, moguć je popust.

Sudjelovati mogu punoljetni muškarci svih zvanja, poziva i profesija. Broj sudionika ograničen je na 20 te stoga molimo za pravovremenu prijavu. Svaki će polaznik nakon prijave preko mrežne stranice www.djos.hr dobiti detaljne informacije e-mailom glede programa, organizacije i potrebnih stvari koje treba ponijeti. Ovisno o prijavama, postoji mogućnost organiziranog prijevoza do Krapnja.

Za moguća pitanja možete se obratiti na telefon Bračnog i obiteljskog savjetovališta 031/253-917 ili 031/253-916 te na e-mail: savjetovaliste-os@djos.hr.

Da biste komentirali, prijavite se.