Laudato TV program za utorak 21.3.2017.

Iz programa izdvajamo:Šahovnica u 20 sati. Kakav je odnos Hrvatske prema obiteljima onih koji su dali najviše u njezinu stvaranju – živote najmilijih – u Šahovnici govore Irena Kačić, predsjednica Udruge udovica HBDR-a Primorsko-goranske županije i Marija Kovač, predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin
Autor: Laudato/T.S. Photo: Laudato utorak, 21. ožujka 2017. u 21:09

 
08:00  Minute za tebe – Započnite svaki dan Božjom riječju. Od ponedjeljka do subote poslušajte evanđelje dana i razmatranje koje ga tumači te daje konkretne smjernice za svakodnevni život. Neka se živi Bog utjelovljuje u nama, a radosna vijest koju slušamo ostavi trag na svim našim koracima.

08:05  Katolički kalendar – Sveta Benedetta Cambiagio Frassinello

08:15  Zgode Emily i Alexandera –  crtani serijal – Emily i Alexander uvijek zajedno putuju. Gdje god ima kakva zgoda, oni će je prvi vidjeti.

08:45  Prozor sv. Josipa  – 45. emisija  – Samozatajni karlovački vjeroučitelj Matija Milošić ove će srijede uputiti jedan poziv iz iskrenog srca. Pozvat će Vas u Nacionalno svetište svetog Josipa Isusovim riječima: “Dođite i vidite!” Otvorite prozor svetog Josipa ove srijede u 8:45, 13;30 i 18:30 uz msgr Sentea ml.

09:15  Izdvojeno – dnevna informativna emisija (R)

09:30  Vijesti iz Svete Zemlje – 57. emisija – informativna emisija o događanjima u područjima pod jurisdikcijom Kustodije Svete Zemlje. (R)

09:50  Prosudbe – 56. emisija – pridružite nam se u emisijama ”Prosudbi” koje se bave važnim i aktualnim društveno-političkim temama. Voditeljica i urednica emisije je Mirta Marinić. (R)

10:50 Uvjereno – 3.emisija –  Emisija posvećena temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti.

12:00  Molitva Anđeo Gospodnji

12:15 Kršćani u suvremenom svijetu –10. nastavak – edukativan serijal o ulozi kršćana u suvremenom društvu na temelju socijalnog nauka Crkve i najpoznatijih socijalnih enciklika. (R)

13:00  Minute za tebe –Započnite svaki dan Božjom riječju. Od ponedjeljka do subote poslušajte evanđelje dana i razmatranje koje ga tumači te daje konkretne smjernice za svakodnevni život. Neka se živi Bog utjelovljuje u nama, a radosna vijest koju slušamo ostavi trag na svim našim koracima. (R)

13:05  Katolički kalendar – Sveta Benedetta Cambiagio Frassinello (R)

13:15  Izdvojeno – dnevna informativna emisija. (R)

13:30 Vijesti iz Svete Zemlje – 57. informativna emisija o događanjima u područjima pod jurisdikcijom Kustodije Svete Zemlje. (R)

14:00  Dijete Isus iz Praga – dokumentarni film. Priča o čudesnom kipu Djeteta Isusa iz Praga prikazuje povijest kipa, kako je nastao i zašto ljudi iz cijeloga svijeta dolaze i očekuju čudo u glavnom gradu Češke.

15:00  Zlatni savjeti – 13.emisija – Želite li saznati kako biti zdrav, vitalan, zadovoljan, koristiti ljekovita svojstva biljaka, živjeti u skladu s prirodom te uspješno voditi svoje kućanstvo? Gledajte emisiju ”Zlatni savjeti” i isprobajte praktične savjete fra Jure Marčinkovića koje je cijeloga života prikupljao diljem svijeta. (R)

16:00  Susret u Riječi – 7. emisija – književnost nadahnuta kršćanstvom. Urednik i voditelj: Đuro Vidmarović (R)

17:00  Prosudbe – 56. emisija – pridružite nam se u emisijama ”Prosudbi” koje se bave važnim i aktualnim društveno-političkim temama. Voditeljica i urednica emisije je Mirta Marinić(R)

17:59  INFOKANAL

18:00  Minute za tebe – Započnite svaki dan Božjom riječju. Od ponedjeljka do subote poslušajte evanđelje dana i razmatranje koje ga tumači te daje konkretne smjernice za svakodnevni život. Neka se živi Bog utjelovljuje u nama, a radosna vijest koju slušamo ostavi trag na svim našim koracima. (R)

18:05  Katolički kalendar – Sveta Benedetta Cambiagio Frassinello (R)

18:15  Izdvojeno – informativna emisija

18:25 Blagoslovljen tek – 4. emisija – U emisiji ”Blagoslovljen tek”, njen voditelj Rafael Dropulić Rafo obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji osim što dobro kuhaju imaju i snažno svjedočanstvo vjere.

19:00 Uvjereno – 3.emisija –  Emisija posvećena temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti.  (R)

20:00  Šahovnica – 24. emisija – Kakav je odnos Hrvatske prema obiteljima onih koji su dali najviše u njezinu stvaranju –  živote najmilijih – u Šahovnici govore  Irena Kačić, predsjednica Udruge udovica HBDR-a  Primorsko-goranske županije i Marija Kovač, predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin

21:15 Uzimam! – 6.epizoda – Edukativan serijal o ljubavi i  braku.

22:00 G.K. Chesterton „Apostol zdravog razuma“ – U emisiji koja vas potiče na razmišljanje, Dale Ahlquist predsjednik Američkog čestertonijanskog društva uz scensko uprizorenje glumca Chucka Chalberga, predstavlja nam život i djelo Gilberta Ketiha Chestertona, velikog engleskog književnika, teologa, filozofa i obraćenika s početka 20. stoljeća, koji je boreći se za Vjeru i Crkvu dobivši dobio počasni naslov Apostol zdravog razuma.

22:45  Izdvojeno – informativna emisija  (R)

23:00  Jeste li znali? –  Odabrane teme, zanimljivi gosti, različiti voditelji. U emisiji “Jeste li znali?” pobliže se upoznajemo sa nesvakidašnjim temama, razmišljanjima i iskustvima života. (R)

23:59  INFOKANAL

00:00  HIMNA

00:02  Minute za tebe – Započnite svaki dan Božjom riječju. Od ponedjeljka do subote poslušajte evanđelje dana i razmatranje koje ga tumači te daje konkretne smjernice za svakodnevni život. Neka se živi Bog utjelovljuje u nama, a radosna vijest koju slušamo ostavi trag na svim našim koracima. (R)

00:07  Katolički kalendar – Sveta Benedetta Cambiagio Frassinello  (R)

00:15  Uvjereno – 3. emisija –  Emisija posvećena temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti. (R)

01:15 Blagoslovljen tek – 4. emisija – U emisiji ”Blagoslovljen tek”, njen voditelj Rafael Dropulić Rafo obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji osim što dobro kuhaju imaju i snažno svjedočanstvo vjere. (R)

01:45 Jeste li znali? –  Odabrane teme, zanimljivi gosti, različiti voditelji. U emisiji “Jeste li znali?” pobliže se upoznajemo sa nesvakidašnjim temama, razmišljanjima i iskustvima života. (R)

02:45  Izdvojeno – informativna emisija (R)

03:00 Šahovnica – 24. emisija – Kakav je odnos Hrvatske prema obiteljima onih koji su dali najviše u njezinu stvaranju –  živote najmilijih – u Šahovnici govore  Irena Kačić, predsjednica Udruge udovica HBDR-a  Primorsko-goranske županije i Marija Kovač, predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin (R)

04:00  Minute za tebe – Započnite svaki dan Božjom riječju. Od ponedjeljka do subote poslušajte evanđelje dana i razmatranje koje ga tumači te daje konkretne smjernice za svakodnevni život. Neka se živi Bog utjelovljuje u nama, a radosna vijest koju slušamo ostavi trag na svim našim koracima. (R)

04:05 Katolički kalendar  – Sveta Benedetta Cambiagio Frassinello (R)

04:15  Izdvojeno – informativna emisija (R)

04:30  Blagoslovljen tek – 4. emisija – U emisiji ”Blagoslovljen tek”, njen voditelj Rafael Dropulić Rafo obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji osim što dobro kuhaju imaju i snažno svjedočanstvo vjere. (R)

05:00 Uvjereno – 3. emisija –  Emisija posvećena temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti. (R)

06:00 Naši stariji susjedi – 3. emisija – Svima koji pomažu ili žele pomoći svojim starijim susjedima, ali i samim starijim ljudima, uvijek mogu biti korisne nove spoznaje o procesu starenja kao i informacije o suočavanju s problemima koje donosi starija dob. Imajući to u vidu, Laudato televizija odlučila je napraviti emisiju ‘Naši stariji susjedi’ posvećenu problematici starijih ljudi. Namijenjena je ne samo starijima, već i svima onima koji se osjećaju pozvanima svoje vrijeme, znanje i suosjećanje podariti osobama starije životne dobi. (R)

06:55 Šahovnica – 24. emisija – Kakav je odnos Hrvatske prema obiteljima onih koji su dali najviše u njezinu stvaranju –  živote najmilijih – u Šahovnici govore  Irena Kačić, predsjednica Udruge udovica HBDR-a  Primorsko-goranske županije i Marija Kovač, predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin (R)

07:59  INFOKANAL

 
 

Da biste komentirali, prijavite se.