Prijavite se za duhovne vježbe u šutnji

Duhovne vježbe u šutnji koje traju 6 dana, od 30.12.2017. do 5.1.2018. za mlade u dobi od 19. do 37.godina.
Autor: skac.hr/Laudato/D.T. Photo: i.pinimg.com četvrtak, 23. studenog 2017. u 14:13
Studentski katolički centar Palma u Zagrebu o Novoj godini organizira duhovne vježbe u šutnji koje traju 6 dana, od 30.12.2017. do 5.1.2018. za mlade u dobi od 19. do 37.godina. Duhovne vježbe održavaju se u Hrvatskom Leskovcu (Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI), a duhovnik je p. Tvrtko Barun. Program uključuje zajedničku kontemplativnu molitvu, nagovore,  točke za razmatranje, osobnu molitvu i razgovore s pratiteljima, osobni osvrt na dan, duhovne podjele u malim skupinama, molitvu pred Presvetim.
 
 
Zbog zahtjevnosti programa osobe sa psihološkim poteškoćama nisu u mogućnosti obavljati ovakav tip duhovnih vježbi. Također je potrebno da polaznici nisu pohađali duhovne vježbe u šutnji barem zadnjih godinu dana.

Prijaviti se možete klikom miša na poveznicu u nastavku: PRIJAVNICA. Broj mjesta je ograničen.
 
Rok prijave je do 27.12. Cijena je 840 kn za radnu mladež, a 600kn za studente, koja  uključuje smještaj i prehranu. Realna cijena je veća, pa ukoliko netko želi dati više i time ''sponzorirati'' nekog studenta, može.  Potrebno je platiti akontaciju u iznosu od 200kn (platiti je treba do tjedan dana nakon prijave). Prijava je konačna kada uplatite akontaciju nakon čega ćete detaljnije informacije dobiti e-poštom. 
 
Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: idomskac@gmail.com.
 
 
Sv.Ignacije u svojoj slavnoj knjižici Duhovnih vježbi navodi: "Kao što su, naime hod, pješačenje i trčanje tjelesne vježbe, isto tako se duhovnim vježbama naziva svaki način da se duša pripravi i skloni da odstranimo sve neuredne sklonosti te da, pošto smo ih odstranili, tražimo i nađemo Božju volju, uredivši svoj život za spasenje duše." (DV, 1)
 
Da biste komentirali, prijavite se.