Paprike punjene tunom

Lagane, osvježavajuće i brzo gotove!
Autor: CentarZdravlja.net/Laudato/M.I. Photo: CentarZdravlja.net petak, 29. travnja 2016. u 08:41

Sastojci:

 300 g tune iz konzerve
 naribana korica ½ limuna
 1 žlica nasjeckanih kapara
 1 žlica nasjeckanog luka
 4 nasjeckane masline
 2 žlice peršina
 sok od jednog limuna
 2 žlice maslinovog ulja
 sol
 papar
 6 crvenih paprika
 
 
 Priprema:

 1. Pomiješajte tunu, koricu limuna, luk, kapare i peršin. Dodajte limunov sok, maslinovo ulje, 
     sol i papar. Dobro promiješajte.
 
 2. Pažljivo izdubite i očistite paprike. Napunite ih sa dvije žlice pripremljenog nadjeva. Zagrijte
     ulje u tavi i pecite 5 do 10 minuta sa svake strane.
 
 
Dobar tek!