Mozartine u Palmotićevoj

Mozartine u Palmotićevoj uz Cadenzu i solistice Barić i Runje pjevaju Stabat Mater.
Autor: Laudato/T.S. Photo: www.lisinski.hr srijeda, 19. travnja 2017. u 19:04

Djevojački zbor Mozartine kao poklon građanima Zagreba organizira prigodni  koncert u Bazilici Srca Isusova, 22. travnja u 20 sati., na kojem će se izvoditi Stabat Mater G.B. Pergolesia uz solistice Anabelu Barić-sopran i Sonju Runje-alt, te uz pratnju gudačkog kvarteta Cadenza. Dirigentica je Iva Majcenić. Ulaz  na koncert je slobodan.
 
Zborovi Pjevačkog studija Mozartine održati će brojne koncerte ovog proljeća, pa će tako dječji zborovi Chopinine i Bachovine 29.04. održati koncert u Jastrebarskom u crkvi sv. Nikole, dječji zborovi Papandopuline i Scarlattine koncert u Đurđevcu 30.04. u crkvi sv. Jurja, a dječji zborovi Schubertine i Vivaldine 07.05. koncert u gradu Karlovcu.

Pjevački studio Mozartine djeluje od 1999.godine te je tijekom ovih 16 godina postojanja održao veliki broj koncerata diljem Hrvatske i u inozemstvu (Belgija, SAD, Engleska, Francuska, Italija, Mađarska, Njemačka, Austrija, Poljska, Švicarska i dr.), surađujući sa velikim broj renomiranih hrvatskih i stranih izvođača, orkestara i drigenata.