Izbornik Zlatko Dalić: Krunica je uvijek uz mene!

Sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu, istaknuo je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, u emisiji HKR-a 'Zašto vjerujem'.
Autor: narod.hr/Laudato/K.P. Photo: Igor Kralj/PIXSELL subota, 16. lipnja 2018. u 09:44

Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki težak trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše, rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije.

Gostovao je u programu Hrvatskoga katoličkog radija gdje je rekao da čovjek koji gubi svaku nadu priziva Boga i vjeru, no ona je kod njega stalna.

Sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu, istaknuo je Dalić u emisiji HKR-a 'Zašto vjerujem'.

- Mogu biti prezadovoljan sa svime kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti - zaključio je izbornik Dalić.

Hrvatska danas u 21 sat igra protiv Nigerije.

- To je sasvim sigurno moja najveća utakmica u karijeri. Ispred mene je veliki događaj. Debitiram kao izbornik na velikom natjecanju, ali ne bojim se izazova. Iza mene je 12 godina rada i težak put - kazao je Dalić dodavši: Svoju vjeru ću prebaciti na igrače. Znam da su velika očekivanja. Svi s nestrpljenje očekuju početak, pa tako i ja.