Otvoren natječaj za 21. Papa fest

Natječaj za ovogodišnji “Papa fest” otvoren je od 13. ožujka do 13. lipnja 2019. godine. Rezultate natječaja objavit ćemo na Facebook stranici PAPA FEST- festival duhovnih šansona 15. lipnja 2019. godine.
Autor: Laudato/K.P. Photo: svetiandrija.hr srijeda, 13. ožujka 2019. u 10:55

Dvadeset i prvi "Papa fest" , festival duhovih šansona, održat će se 1. rujna 2019. godine, ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu u 20 sati.

"Papa fest" je glazbeni je susret crkvenih vokalno-instrumentalnih sastava koji je osnovan kao tradicionalni spomen na pohod Svetoga Oca Ivana Pavla II. Hrvatskoj i na njegov nezaboravni susret s hrvatskom katoličkom mladeži u Solinu 4. listopada 1998. godine. Festival se održava već dvadeset i prvu godinu i nije natjecateljskoga karaktera.

Za one koji žele sudjelovati na 21. "Papa festu" važne su sljedeće propozicije:

Pravo sudjelovanja na "Papa festu" imaju svi crkveni vokalno-instrumentalni sastavi i samostalni izvođači koji se do 13. lipnja 2019. prijave organizatoru festivala: Župa Gospe od Otoka, don Ranko Vidović, Gospin otok 1, 21210 Solin uz naznaku ''ZA PAPA FEST 2019.'' ili na službeni mail papafest.solin@gmail.com.

Kod prijave svaka grupa treba priložiti:

a) notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima te tekst pjesme;

b) uredno potpisani autori glazbe, teksta i aranžmana;

c) ogledna demo snimka pjesme na CD-u ili mp3 verzija na službeni mail. Snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji;

d) kraća biografija sastava ili samostalnog izvođača sa svim potrebnim podatcima (ime sastava, gdje djeluju, ime voditelja i kontakt voditelja)

e) autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost. Skladbe upitne originalnosti neće biti razmatrane od Stručnog festivalskog odbora

f) o rezultatima natječaja bit će obaviješteni svi koji su se prijavili na natječaj

g) poslane materijale ne vraćamo

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete neće biti razmatrane od Stručnoga festivalskog odbora. Redoslijed izvođenja na "Papa festu" određuje Stručni festivalski odbor.

Sve informacije možete dobiti:

mail: papafest.solin@gmail.com

facebook stranica: PAPAFEST- festival duhovnih šansona