ZADARteen Festival

Još uvijek novi glazbeni međunarodni festival u Zadru, ali festival koji već postaje tradicionalan i prepoznatljiv, na kojem mogu sudjelovati mladi pjevači s navršenih 12 pa sve do 19 godina starosti.
Autor: Laudato Photo: www.ezadar.hr ponedjeljak, 15. travnja 2013. u 13:54

Osim dobne granice i talenta, uvjet za sudjelovanje na festivalu je i pjevanje uživo uz pratnju profesionalno studijski snimljene glazbene matrice, te izvođenje nove autorske skladbe koja se do sada još nije pojavila ni na jednom festivalu, nekom drugom natjecanju ili nosaču zvuka.

Festival je natjecateljskog karaktera i nakon audicije izvođači ulaze u finale i bore se za nagrade. Glavna nagrada je GRAND PRIX festivala te snimanje glazbenog spota pobjednika.

Nakon službenog dijela, slijedi zabavni dio programa za vrijeme kojeg članovi žirija sabiru svoje glasove i glasove publike. festival završava proglašenjem pobjednika. 

Festival je međunarodnog karaktera. Relativno mlad, festival 'ZadarTEEN' mladim pjevačima pruža priliku, a među kandidatima ovog festivala nalazi se veliki broj glazbenih imena koja tek dolaze.

Sve dodatne informacije možete saznati e-mail: moderato.zd@gmail.com i na telefon: 023/235-198