SPEKTAKL SUVREMENE DUHOVNE GLAZBE: Snimka koncerta ''Progledaj srcem'' 2018

U nedjelju 19.8.2018. u 14:30 na LaudatoTV!

PS2018-441.jpg
Autor
Laudato/M.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
19.08.2018 08:33

Pogledajte snimku koncerta 'Progledaj srcem' koji se u radosnom zajedništvu i slavljenju održao u subotu, 21. travnja u dvorani KC Dražen Petrović poznatoj kao Cibona, u Zagrebu.
 
U četvrtom veličanstvenom izdanju, ovaj veliki proljetni spektakl suvremene duhovne glazbe pokazao je želju i podršku mnogih Laudato televiziji, velikom medijskom projektu u Hrvatskoj, obiteljskoj televiziji koja promiče kršćanske vrijednosti. Karte su rasprodane dva tjedna prije koncerta, a više od 6500 ljudi u prepunoj dvorani pjevali su i slavili dva i pol sata i pokazali da slijedeće godine susret morati biti u znatno većoj dvorani.
 
Na koncertu, koji je organiziran za podršku djelovanju Laudato televizije, 29 pjesama izvelo je 13 izvođača, koji okupljaju 125 talentiranih pjevača i glazbenika. Tehničku izvrsnost realiziralo je 175 suradnika Laudata.
 
Izvođači:  ANTE CASH, BOŽJA POBJEDA, FRA IVAN MATIĆ, FRA MARIN KARAČIĆ, MIA DIMŠIĆ, RAFAEL DROPULIĆ-RAFO, SCIFIDELITY ORCHESTRA, SESTRE PALIĆ, SKAC ZBOR ZAGREB, VIS VERITAS AETERNA SPLIT, ZAJEDNICA CENACOLO, ZBOR MIHOVIL i ZVONIMIR KALIĆ!
 
Duhovne misli i poticaje  uputio je IVAN FILIPOVIĆ, duhovnik Zajednice Cenacolo.
 
Voditelji:  MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ.
 
Glazbenim sastavom ravnao je  GORAN KOVAČIĆ.
I ovogodišnji koncert pokazao je vjerničku dušu hrvatskog čovjeka, kako zadnju riječ života ispisuje Isus Krist, Spasitelj i Otkupitelj čovjeka. Susreli su se u Ciboni pogledi Uskrsloga i srca! Reakcijama i odazivom, publika je Laudato televiziji i ''Progledaj srcem'' poručila: 'Hvala što postojite! Hvala što nas vraćate Kristu i što nam donosite Isusa!'

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba