Kako pratiti Laudato TV putem EVOTV platforme bez plaćanja pretplate?

Kako pratiti Laudato TV putem EVOTV platforme bez plaćanja pretplate?

Laudato TV putem EVOTV platforme možete pratiti bez ugovornog odnosa, tj. plaćanja pretplate. Pročitajte detaljne upute za to:

Autor
Laudato/T.E.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
25.10.2021 17:26

 

1. antena za prijem zemaljskog DVB-T2 signala (najčešće 'riblja kost') postavljena na kući ili zgradi, ili ispravan zajednički antenski sustav u kući ili zgradi.

Primjer:

Antena
2. EVOTV prijamnik model INTD HD-T52IR (samo taj model i nijedan drugi zasad), koji izgleda ovako:

PRIJEMNIK

 
3. TV prijemnik za prikaz slike 

 

Važna napomena: EVOTV prijemnik treba biti kupljen BEZ UGOVORNE OBVEZE!

 

EVOTV prijemnik bez ugovorne obveze moguće je kupiti jedino putem mrežne stranice: moj.evotv.hr.

Nakon što ste naručili i dobili EVOTV prijemnik, potrebno je spojiti ga na antenu i televizor te napraviti automatsku pretragu programa. Ako je taj postupak bio uspješan, možete gledati programe iz EVOTV platforme besplatno u idućih 30 dana! Laudato TV nalazi se na položaju 102.

Po isteku 30 dana promotivnog razdoblja, potrebno je nazvati službu za korisnike EVOTV-a, na broj: 0800 07 07 te zatražiti besplatnu aktivaciju dodatnih 60 dana promotivnog razdoblja (bez ugovorne obveze!)

Za to trebate jedinstveni broj prijemnika, koji je prikazan na ekranu kad se nalazi na poziciji nekog od EVOTV programa koji je zaključan, ili otvoriti izbornik i pronaći taj broj – slijedite upute korisničke službe.

Nakon isteka dodatnih 60 dana promotivnog razdoblja, prijemnik će moći prikazati program Laudato TV-a, Al jazeere, RTL Livinga i Da vinci kidsa, bez plaćanja pretplate, a svi ostali programi iz EVOTV platforme bit će zaključani.

Prijemnik će prikazati i programe koji su besplatni za gledanje (free to air) – radi se o programima HRT 1, 2, 3, 4; RTL, RTL2; NOVA TV; DOMA i drugim nezaključanim TV programima.

Još jednom naglašavamo kako sve napisano vrijedi samo uz uvjet da se radi o EVOTV prijemniku, model INTD HD-T52IR, koji je prikazan na slici broj 2. Za prijašnje modele prijemnika, ovakav način praćena Laudato TV-a nije podržan!

Dodatne upute kako pronaći programe ili spojiti EVOTV prijemnik, mogu se naći na sljedećoj poveznici.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno