Košarkaš NBA poziva navijače na molitvenu potporu

Izravno s priprema za novu NBA sezonu, igrač Los Angeles Lakersa Jeremy Lin upoznao je fanove koji prate njegov blog o svojim novim razmišljanjima o vjeri i životu.
Autor: Laudato/christiantoday.com Photo: www.insidesocal.com utorak, 04. studenog 2014. u 11:04

Ovogodišnje pripreme opisao je kao najteže dosad, no kaže da ga je razveselilo preseljenje u novi stan te ponovno razmatranje svojeg odnosa s Isusom.

„Bog me svakodnevno poziva i uči da se prepustim Njegovoj ljubavi i milosti. Prije sam uvijek razmišljao o sljedećem danu, sljedećem zadatku i sljedećem cilju. No, Bog me podsjetio da zastanem i uživam u svakodnevnom odnosu s Njime. Čineći tako, pronašao sam mir, radost i svrhu“, napisao je Lin.

Lin često otvoreno govori o svojoj vjeri u intervjuima i na društvenim mrežama. Kaže da u novu NBA sezonu kreće s ovom porukom u srcu: „Onomu pak koji snagom u nama djelatnom može učiniti mnogo izobilnije nego li mi moliti ili zamisliti.“ (Ef 3,20)

Lin je prije igrao u New York Knicksima, zatim u Houston Rocketsima, a od ove godine je u Lakersima. Studirao je teologiju, a nedavno je na svom blogu osnovao molitvenu skupinu.

„Moje putovanje ima uspone i padove, a vaša mi podrška na tom putu puno znači. Neki od vas pitali su me kako mogu moliti za mene, pa sam odlučio osnovati molitvenu grupu i putem nje tražiti vašu molitvu i podršku. Slobodno pozovite sve koji su zainteresirani. Puno toga što se događa izvan je naše kontrole, no molitva je mjesto u kojem uvijek pronalazim mir s Bogom. Hvala vam na podršci“, napisao je Lin.
 

Da biste komentirali, prijavite se.