Maleno snažno srce

Moje malo djetešce, zahvaljujući samo Bogu svemogućem, sada živo i zdravo leži pokraj mene i spava zdravim snom.
Autor: facebook.com/svjedocanstva/Laudato/A.D. Photo: imgarcade.com petak, 20. veljače 2015. u 18:41

Život moje kćeri živi je dokaz da Bog postoji. Moje malo djetešce, zahvaljujući samo Bogu svemogućem, sada živo i zdravo leži pokraj mene i spava zdravim snom. Moja malena Paula danas ima deset mjeseci i zdravo je dijete. No, prije devetnaest mjeseci, na samom početku trudnoće, kad sam bila trudna pet tjedana, liječnici su utvrdili da dijete nije živo, da srce ne kuca.

To nije ustvrdio jedan liječnik, već troje liječnika, a i nalaz krvi je upućivao na spontani pobačaj. Otišla sam u Zagreb i napravila još jedan pregled. Dva doktora su me pregledala i dali su mi isti odgovor. Naručili su me na kiretažu za četiri dana. Psihički sam se pripremala i bila sam jaka jer već imam jedno dijete i zbog nje si nisam smjela dozvoliti da me to slomi.

Noć prije dolaska na kiretažu plakala sam sama u mraku i molila dragoga Boga...

Ujutro sam došla u bolnicu i zamolila da me se prije postupka još jednom pregleda na ultrazvuku. I vidjelo se malo snažno srce koje kuca! Hvala Bogu dragom na nebesima! Dijete je rođeno zdravo i razvija se kao i svako drugo dijete. Sve ovo nisu puste priče, imam svu medicinsku dokumentaciju koja podupire napisano.

Paula je moje maleno, ali i veliko Božje čudo!

 
Da biste komentirali, prijavite se.