Tisuće američkih srednjoškolaca spas pronašlo u Evanđelju

Južna Kalifornija – shrvana tamom, jedna je srednjoškolka odlučila počiniti samoubojstvo na kraju školskoga dana. No, umjesto toga, otišla je u kršćanski klub na kampusu i poslušala poruku Evanđelja koju je govorio Brian Barcelona pred 150 studenata
Autor: glasbrotnja.net/Laudato/I.J.S Photo: josephshaw7.blogspot.com četvrtak, 05. veljače 2015. u 10:17

Nakon što je čula Evanđelje, dotrčala je naprijed plačući. Jecala je. Zamolila je Briana da se pomoli za nju. Namjeravala je taj dan počiniti samoubojstvo, ali umjesto toga, pronašla je Boga”, rekao je Allan Giglio, koordinator za “One Voice”, koji je njihovim djelovanjem vidio izvanrendan preporod u srednjim školama Los Angelesa i oblasti Orange County.

Oko 2.500 tisuće učenika, u 15 srednjih škola, kroz kampus kršćanskih klubova čuju Evanđelje svaki tjedan. Djeca su spašena od droge, nasilja, seksualnog grijeha i beznađa.

Božji pokret počeo je prije dvije godine u Roosevelt High School. Počeo je kada su suprotstavljene bande odložile oružje i susrele se u dvorani za molitvu, zajedno s 400 drugih učenika koji su se okupili kako bi čuli iskrenu poruku Evanđelja.

“Duh Sveti došao je u dvoranu, djeca su plakala, slomili su se pod tolikom ljubavi”, rekao je Giglio.

“Toliko izliće Duha Svetoga nije se odavno vidjelo”, dodao je savjetnk za kršćanski klub, učitelj Samuel Alba. “Ovo je nešto potpuno novo”, rekao je Alba. “Ovo je nešto izuzetno novo za učenike. Danima ste mogli vidjeti djecu, kako sa suzama u očima pozivaju Isusa da dođe u njihova srca.”

Bog se pokreće sve više, donosi nove sadržaje i aktivnosti koje Ga proslavljaju.
 

Da biste komentirali, prijavite se.