Novi ekonom Dubrovačke biskupije preuzeo službu

Podsjetimo, Dubrovačka biskupija objavila je 30. ožujka 2017. oglas za posao za radno mjesto ekonoma Dubrovačke biskupije. Cijeli proces izbora sastojao se od tri selekcijska kruga kroz koja je Komisija za izbor ekonoma, imenovana od mons. Mate Uzinića, od dvadeset prijavljenih kandidata predložila biskupu gospodina Živkovića.
Autor: dubrovacka-biskupija.hr/Laudato/D.T. Photo: dubrovacka-biskupija.hr/Laudato petak, 30. lipnja 2017. u 13:30
Gospodin Nikola Živković u nazočnosti dubrovačkog biskupa mons. Mate Uzinića u četvrtak, 29. lipnja, u Biskupijskom ordinarijatu preuzeo je službu ekonoma Dubrovačke biskupije od gospodina Marija Dominikovića, kojem je istekao petogodišnji mandat. Gospodin Živković imenovan je za ekonoma Dubrovačke biskupije na probni rok od šest mjeseci.
 
 
Nikola Živković je rođen 22. rujna 1978. godine u Zagrebu. Nakon završetka XI. gimnazije upisao je Ekonomski fakultet u Zagrebu na kojem je završio diplomski studij financija 2005. godine. Godine 2013. završio je Poslijediplomski studij međunarodne ekonomije i financija na istom fakultetu. U preko deset godina dugoj profesionalnoj karijeri, radio je na različitim pozicijama u financijskom kontrolingu i izvještavanju (HPB d.d., Croatia banka d.d., Kentbank d.d.) te je sudski vještak za bankarstvo, financije i računovodstvo. Oženjen je i otac dvoje djece.
 
 
Podsjetimo, Dubrovačka biskupija objavila je 30. ožujka 2017. oglas za posao za radno mjesto ekonoma Dubrovačke biskupije. Cijeli proces izbora sastojao se od tri selekcijska kruga kroz koja je Komisija za izbor ekonoma, imenovana od mons. Mate Uzinića, od dvadeset prijavljenih kandidata predložila biskupu gospodina Živkovića. Mons. Uzinić, nakon što se savjetovao sa Zborom savjetnika i Biskupijskim ekonomskim vijećem dekretom je imenovao gosp. Živkovića za ekonoma Dubrovačke biskupije na probni rok od šest mjeseci.
 
 
Dubrovačka biskupija zahvaljuje dosadašnjem ekonomu Dominikoviću za sav trud i brigu koju je kroz pet godina ulagao u upravljanje dobrima Dubrovačke biskupije, a novom ekonomu Živkoviću želi plodonosan i blagoslovljen početak rada u ovoj nadasve odgovornoj i važnoj službi. Također zahvaljuje i svim kandidatima koji su sudjelovali u ovom procesu na povjerenju koje su iskazali biskupiji kandidirajući se za ovo radno mjesto.
Da biste komentirali, prijavite se.