U Požeškoj biskupiji stasaju novi župni animatori mladih

Započeo je novi ciklus edukacije župnih animatora u Požeškoj biskupiji.
Autor: Požeška biskupija/Laudato/M.P. Photo: Požeška biskupija nedjelja, 28. siječnja 2018. u 11:48

Mladići i djevojke koji žele aktivnije sudjelovati u životu svojih župnih zajednica, i biti suradnici svećenicima u njihovim pastoralnim aktivnostima edukaciju su započeli 27. siječnja u Požegi i Novoj Gradiški.
 
Edukacijski program za sudionike iz župa Katedralnog arhiđakonata održan je u Katoličkoj gimnaziji s pravom javnosti u Požegi. Radionice su vodili Josip Mijatović, Ana Katić Polak, Patricija Brdar, Ana Matković i Katarina Srebrović, a radom je koordinirao Ivan Ereiz, župni vikar u Župi Sv. Leopolda Mandića u Požegi.
 
Edukacijski program za sudionike iz župa Novogradiškog, Novokapelačkog i Novljanskog dekanata održan je u prostorijama župe Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški. 
 
Radionice su vodili Krunoslav Juraković i Vesna Oršulić a radom je koordinirao Ivan Štivičić, upravitelj župe Kraljice Svete Krunice u Novoj Gradiški. S
 
 programom osposobljavanja mladih za župne animatore iduće subote, 3. veljače započet će i sudionici iz Virovitičkog, Slatinskog, Pakračkog i Našičkog dekanata u prostorijama Katoličke klasične gimnazije u Virovitici.
 

Da biste komentirali, prijavite se.