[FOTO] Susret nadzemlja na temu "Valentinovo s Nadzemljem"

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu 20. veljače okupilo brojnu mladež grada Splita i okolice na još jednom Valentinovu s nadzemljem.
Autor: K. Jurčević/Laudato/K.P. Photo: Hrvatsko nadzemlje petak, 22. veljače 2019. u 08:42

Svake godine susret u mjesecu ljubavi protekne u opuštenom i zabavnom tonu. Sudeći po reakcijama publike, humora i živosti ni ovog puta nije nedostajalo.

Susret je započeo pjesmom, zanimljivo i iznenađujuće, u izvedbi samih nadzemljaša i njihovih bliskih prijatelja iz VIS-a Veritas aeterna te bivših članova nadzemlja. Uslijedio je film "Zanimljivosti" humorističnog, ali ujedno i poučnog karaktera. Nadalje su susret obilježile bogate nagradne igre koje su ovog puta zaigrali ljubavni parovi zajedno s parovima prijatelja. Okušali su se u utrci tepisima, igri brzog izvlačenja rupčića, muško-ženskom kvizu, poznavanju jezika. Na iznenađenje svih okupljenih pobijedio je par prijatelja. Zaključak bi mogao biti sasvim neočekivan: razumiju li se prijatelji možda bolje od ljubavnih parova? Kako god, zabava je svakako kraljevala dvoranom i nijedan par kući nije otišao praznih ruku, a i publika je tokom susreta dočekala svoje nagrade.

Odličnih filmova iz nadzemljaške filmske radionice također nije nedostajalo, a ovaj susret pripremili su čak njih pet! Uz film "Zanimljivosti", publici su prikazani "Svi valentinovski izlasci", "4. cvjetna brigada", "Kupid 2" i "Papučars in wild". Uskoro će biti dostupni na Youtube kanalu te Facebook stranici Hrvatskoga nadzemlja.

Sljedeći susret Hrvatskoga nadzemlja održat će se 20. ožujka uz predavača fra Marina Karačića na temu "Higijena srca".


 

Da biste komentirali, prijavite se.