Voditelj Kuće susreta Tabor pozvao na jednodušnost u molitvi

Voditelj Tabora je zahvalio svima koji su se na različite načine uključili u molitvene i karitativne inicijative koje preporučuju pastiri Crkve.
Autor: laudato.hr/D.R. petak, 20. ožujka 2020. u 11:33

Voditelj Kuće susreta Tabor fra Ivan Matić jutros se obratio vjernicima i svim posjetiteljima Kuće dirljivom porukom koja je objavljena na službenoj stranici Tabora, a koju prenosimo u cijelosti:

Draga braćo i sestre u Kristu, dragi prijatelji Tabora!

Danas je prvi dan kada mi svećenici slavimo svetu misu bez naroda. Iako je zbog toga srce ispunjeno tugom sve vas nosim u svojim molitvama i ovdje u Taboru u svakoj svetoj misi koju slavim prikazujem vas Bogu i molim za sve vas.

Ostanimo povezani u Duhu i budimo jednodušni u molitvi za sve bolesnike i za sve one koji se brinu za bolesne, starije i nemoćne osobe, i za sve one koji su na osobit način pogođeni ovom epidemijom.

Molim za sve vas zaštitu i zagovor naše nebeske Majke, Bezgrešne Djevice Marije i neka se kroz ovo milosno vrijeme u svima nama dogodi trijumf njezina Bezgrešnog srca.

Od srca zahvaljujem svima koji ste se na različite načine uključili u molitvene i karitativne inicijative koje preporučuju naši pastiri Crkve.

Neka vas Gospodin Isus čuva i štiti u svojoj ljubavi.


 

Da biste komentirali, prijavite se.