Novogodišnje ignacijanske duhovne vježbe u šutnji

Duhovne vježbe su za one osobe koje žele urediti svoj život po Božjem.
Autor: Skac Palma/laudato.hr/D.R. Photo: Skac Palma nedjelja, 01. prosinca 2019. u 08:38

Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira duhovne vježbe u šutnji za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina.

- Duhovne vježbe su za one osobe koje žele urediti svoj život po Božjem. Za one osobe koje žele proživjeti sedam dana tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem. Prijavnica je na dnu teksta, a ovdje su osnovne organizacijske informacije i uvjeti za duhovne vježbe - navode organizatori.

Duhovna obnova održat će se od 29. prosinca 2019. godine do 5. siječnja 2020. godine u Hrvatskom Leskovcu kod karmelićanki BSI. Duhovne vježbe predvodit će p. Tomislav Špiranec sa suradnicima.

Ove Ignacijanske vježbe u šutnji uključuju: zajedničku kontemplativnu molitvu, nagovore – točke za razmatranje, osobnu molitvu, razgovore s pratiteljem, osobni osvrt na dan, molitvu pred Presvetim.

Organizatori navode i uvjete za sudjelovanje. To su: Psihološka stabilnost: zbog zahtjevnosti programa osobe sa psihološkim poteškoćama nisu u mogućnosti obavljati ovakav tip duhovnih vježbi.

Cijena duhovnih vježbi iznosi 1100 kn za radnu mladež, a 800kn za studente te uključuje smještaj i prehranu za 7 punih dana. Broj mjesta je ograničen, a rok prijave je do 24. prosinca 2019. godine.

Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: idom@skac.hr. Prijaviti se možete klikom miša na poveznicu u nastavku: PRIJAVNICA.

 

Da biste komentirali, prijavite se.