Osnivači Zaklade Rhema svjedočili na susretu molitvene zajednice ''Nanovo rođeni''

U zagrebačkom Botincu su na redovitom susretu molitvene zajednice ''Nanovo rođeni'', u petak, 1. ožujka, gostovali Ivica i Mirjana Topčić.
Autor: Jelena Mamuzić/Laudato/M.P. Photo: Jelena Mamuzić nedjelja, 03. ožujka 2019. u 09:34

Bračni bar Topčić, osim što su jedni od voditelja zaručničkih i bračnih susreta, uspješni su poduzetnici, roditelji, a javnosti na poseban način poznati zbog osnivanja Zaklade Rhema.
 
Zaklada Rhema osnovana je, između ostalog, u svrhu promicanja kršćanskih vrednota, potpore duhovnom rastu i formaciji, a to sve na poseban način obilježava i molitvenu zajednicu te istoimenu udrugu ''Nanovo rođeni''. Od ove godine ''Nanovo rođeni'' našli su se na popisu za dodjelu potpore od strane Rheme, a bračni par se o trudu i radu zajednice ponovno uvjerio uživo.
 
Nakon uvodne molitve i slavljenja Gospodina, Topčići su podijelili svoje životno iskustvo, kako s vjerske, tako i s poslovne strane. Vidno oduševljeni okupljenom mladeži i mnoštvom, Ivica i Mirjana su nakon svjedočanstva odgovarali na njihova pitanja.
 
Posebno su mlade potaknuli na mogućnost poduzetničkog uspjeha uz riječi kako se isplati riskirati i u riziku se hrabro osloniti na Gospodina. Uz smijeh i radost, prisjetili su se svojih početaka, kao i bračnih problema koji su ih doveli na bračni susret na kojem su se preporodili i ponovno zaljubili jedno u drugo, i u Gospodina. Od tada su i sami članovi Hrvatske zajednice Bračnih susreta te pomažu drugima kako su i sami kroz to primili pomoć.
 
Na kraju susreta zahvalili su na pozivu i što su dio svoje priče mogli podijeliti s Crkvom u Botincu, a vjeruju da će se s Nanovo rođenima susretati često, kako kroz karizmatski tako i kroz bračni ili zaručnički susret.
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.