Klapski zvuci za bolje sutra studenata slabijeg imovinskog statusa iz Hrvatske i BiH

Na koncertu sudjeluje devet dalmatinskih klapa grada Zagreba.
Autor: Zaklada ''Marija De Mattias''/Laudato/M.P. Photo: Zaklada ''Marija De Mattias'' nedjelja, 05. svibnja 2019. u 13:56

Zaklada ''Marija De Mattias'' Klanjateljica Krvi Kristove organizira humanitarni koncert pod geslom ''Klapski zvuci za njihovo bolje sutra''. Održat će se 28. svibnja s početkom u 19:30 u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.
 
Na koncertu sudjeluje devet dalmatinskih klapa grada Zagreba: Ćakulone, Armorin, Figurin, Euterpa, Obilanca (ženske) i Nostalgija, Bošket, Grdelin, Stine (muške).
 
Zaklada djeluje pod geslom 'za lijepi poredak stvari u svijetu' zauzimajući se za solidarnost i pravdu kroz antidiskriminacijske oblike zaštite ranjivih socijalnih skupina. Humanitarni koncert namijenjen je za stipendije studentima slabijeg imovinskog statusa iz Hrvatske i BiH  te za programe integracije djece s teškoćama u razvoju.
 
Ulaznice po cijeni od 120 kn mogu se kupiti na blagajni Dvorane Lisinski, on-line isključivo na web stranici www.lisinski.hr i www.ulaznice.com.hr,  dva sata prije početka koncerta ili rezervirati na e-mail: cmilkovic@gmail.comInformacije na mob:  099 4949 492;
 
Klape i publika svojim dobrotvorjem doprinose boljem sutra novim generacijama i ranjivim skupinama društva. Kupnjom ulaznice za koncert pomažete djelovanje Zaklade Marija De Mattias i postajete dio mozaika dobrote.

 

Da biste komentirali, prijavite se.