Svjedočanstvo vjere na koncertu BSB-a

„Jer ti si predivan Bog“ odzvanjalo je u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa na Šalati u Zagrebu u srijedu, 20. lipnja, u kojoj je bilo pet stotina mladih na humanitarnom koncertu Božja slava banda.
četvrtak, 21. lipnja 2012. u 00:00

„Jer ti si predivan Bog“ odzvanjalo je u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa na Šalati u Zagrebu u srijedu, 20. lipnja, u kojoj je bilo pet stotina mladih na humanitarnom koncertu Božja slava banda, a prihod od ulaznica i dobrovoljnih priloga namijenjen je za liječenje njihovog kolege Hrvoja Babića koji je teško obolio.

Božja slava band gotovo 18 godina izvodi duhovnu glazbu i to autorske pjesme i obrade koje su izveli i na koncertu  s nekoliko gostiju.

Svoje svjedočanstvo vjere s okupljenim mladim podijelio je pjevač Alen Hržica, koji je na ovom koncertu prvi put nastupio nakon gotovo pet godina. Kako je rekao, nakon što je uspio kao pjevač na hrvatskoj estradi, prepustio se bogatstvu i uživanju. Potom je otkrio Boga te je najavio povratak svjetovnoj i duhovnoj glazbi.

Na koncertu je Božja slava band zajedno uz Nadbiskupijski zbor mladih vratio sjećanje na prošlogodišnji susret mladih s Papom s pjesmom „Zajedno u Kristu“ i Psalam 34.

S porukom koncerta „S Bogom je sve dobro“, koncert je zaključila pjevačica Marina Matošević koja je kroz cijeli koncert naglašavala važnost pouzdanja u Bogu.

Izvor: Laudato

Da biste komentirali, prijavite se.