Uskoro: Uskrs fest 2019. – karte su u prodaji

Najstariji festival kršćanske popularne glazbe u Hrvatskoj – Uskrs fest održati će se dana 28. travnja, na Bijelu Nedjelju, u Koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' u Zagrebu.
Autor: IKA/Laudato Photo: IKA srijeda, 10. travnja 2019. u 12:27

Ovogodišnji Uskrs fest biti će 40. po redu i nastupiti će 15 izvođača iz različitih dijelova Hrvatske te Bosne i Hercegovina. Nastupiti će Veritas aeterna i Mihovil iz Splita, Magdalena Tomić-Mijatović i Maja Tadić iz Rijeke, Marin Karačić i VIS Otkrivenja iz Bosne i Hercegovine te po jedan izvođač iz Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos, Oton iz Pule, Davor Terzić iz Rovinja i  Antonio Tkalec iz Varaždina. Iz Zagreba na ovogodišnjem Uskrs festu nastupiti će petero izvođača Bogoslovski Ben(d) Sirah, Čedo Antolić i zbor Hrid, Matea Horvat, grupa RiM te zbor Anima una.

Festival je revijalnog karaktera. Od poznatijih imena nastupiti će Nina Badrić, Marija i Ivana Husar, Alan Hržica te zbor "Izvor". Poseban gost festivala biti će svjetski poznati fizičar i izumitelj Davor Pavuna.

Više o ovogodišnjem Uskrs festu i izvođačima može se saznati na https://uskrsfest.ml/. Cijena ulaznice je 30 kuna te se mogu nabaviti na blagajnama KD Lisinski ili putem stranice www.lisinki.hr
 
Da biste komentirali, prijavite se.