[VIDEO] Dom molitve predstavio svoj prvi spot za pjesmu ''Tebe slave moje usne''

Pjesma je nastala razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36 'Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen'.
Autor: Laudato/M.P. Photo: youtube/screenshot subota, 09. prosinca 2017. u 19:53

Slavljenički tim Doma molitve - Slavonski Brod predstavio je spot za pjesmu ''Tebe slave moje usne''. To je jedna u nizu autorskih pjesama s njihovog prvog albuma pod nazivom ''Tebi vjerujem'' čija će promocija biti u veljači iduće godine.

 
Pjesma je nastala razmatranjem biblijskog retka iz Poslanice Rimljanima 11, 36 'Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vijekove! Amen'. Autorica teksta i glazbe, Marija Mažar, jedna je od voditelja slavljenja u Domu molitve, a ovu slavljeničku pjesmu napisala je još 2014. godine. Njezina želja bila je vidjeti mlade kako skaču i plešu na ovu pjesmu i ne stide se slaviti Boga. Zbog toga je pjesma dinamična i u spotu prikazana s mnoštvom mladih ljudi koji jednodušno pjevaju: 'Proslavi se, proslavi svoje Ime...!'
 
Aranžman pjesme osmislili su Sebastijan Pešorda, također voditelj slavljenja u Domu molitve i glavni vokal u spotu ove pjesme te Grgur Sesar, glazbeni producent u studiju 'Nova Eva'. Cijeli album sniman je na Jarunu u crkvi Svete Mati Slobode - salezijanskom studiju 'Nova Eva'.
 
Spot se snimao u šumi nedaleko od Doma molitve, a ideja je bila pokazati ljepotu i slavu Božjega djela. Priču u spotu je osmislila Kristina Pešorda koja je također jedan od voditelja slavljenja u Domu molitve. Spot su snimali Ivan Lovrić i Josip Ninković, a montažu potpisuje Ivan Lovrić.Album 'Tebi vjerujem' dobio je naziv prema istoimenoj pjesmi koja govori o potpunom predanju u Božje ruke. Sve pjesme su autorske i napisane su na različite načine, ali najviše su dobivene iz osobne molitve. Uz nadahnuće Duha Svetoga, pjesme su prožete biblijskim tekstovima te izrečenim i uglazbljenim osobnim molitvama i meditacijama. Svi autori pjesama su mladi članovi Doma molitve Slavonski Brod.
 
 

Da biste komentirali, prijavite se.