Laudato TV program za četvrtak 12.9.2019.

Izdvajamo: u 19:30 Zlatni savjeti; u 20:00 Prosudbe; u 21:00 Život na stijeni...
Autor: Laudato/J.B. Photo: screenshot četvrtak, 12. rujna 2019. u 08:14

7:50 Katolički kalendar, Presveto ime Blažene Djevice Marije,  vjerska emisija

8:00 Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija. Probajte novi recept iz Kuhinje svete Hildegarde – listove blitve punjene pirovim pahuljicama i šampinjonima.

8:05 Tebi pripadam, emisija. Donosimo dio humanitarnog koncerta “Najmanjima od najmanjih”.

8:35 Svjedočanstva, emisija. Majčinska ljubav ne poznaje granice. To se osobito vidi u trenucima kada je ugrožen život njezina djeteta. Iz nevolje majke izlaze jače i odlučnije. Vlastito trpljenje čini ih sućutnijima za druge. Ali to suosjećanje je puno više od emocija. Ono je zaista „Ljubav na djelu.“ O takvoj ljubavi, udruzi, ali i borbi s tumorom za kćerin život govore mama i kći – Ljiljana i Antonija Vuletić.

9:15 Izdvojeno, informativna emisija

9:30 Vjera i nada, emisija. Nova sezona emisija Vjera započinje na ‘izvoru života’ kod Predragocjene Krvi Kristove. Prije tjedan dana u našem jedinom hrvatskom euharistijskom svetištu proslavili smo Ludbrešku svetu nedjelju, ali i deset dana uoči ove proslave, bogatim duhovnim programom, brojne skupine vjernika častile su Predragocjenu Krv Kristovu. Kako je bilo pogledajte u emisiji i otkrijte što Predragocjena Krv Kristova progovara osobito mladima današnjega vremena.

10:00 Otvori spomenar, intervju. Pjesme poznatog hrvatskog pjevača i skladatelja gospodina Dražena Žanka, u svakom istinskom domoljubu bude osjećaj ponosa i ljubavi. Od stoljeća sedmog, Dok je Hrvat uz Hrvata, Gospe Sinjska, samo su neke od mnogih poznatih pjesama koje su zauvijek osvojile srca slušatelja u Hrvatskoj i dijaspori. O svojem djetinjstvu i mladosti, uspješnoj glazbenoj karijeri i životnim promišljanjima, Dražen Žanko govorio je u emisiji “Otvori spomenar!”. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.

10:45 Hrvatsko nadzemlje, humoristična emisija.

12:00 Anđeo Gospodnji, molitva

12:15 Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija

12:30 Kršćani u Zanzibaru, dokumentarni film

13:00 Izdvojeno, informativna emisija

13:15 Recepti oca, kulinarska emisija, Otac Leo priprema tri vrste malih sendviča s tri jedinstvena priloga: brusketi s rajčicom, bosiljkom i maslinovim uljem, brusketi s bijelim grahom, karameliziranim lukom i kozjim sitom te prepečene kuglice kruha.

13:45 In memoriam: Čedo Antolić, intervju

14:05 Uskrs fest 2019., snimka koncerta. Pogledajte snimku najstarijeg kršćanskog festivala duhovne glazbe, Uskrs festa 2019! U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupilo je 15 izvođača s 15 novih pjesama.

16:05 Blagoslovljen tek, kulinarska emisija. Ekipu Blagoslovljenog teka ugostili su Mirjana i Martin Švalj iz župe Krašić, obitelj sa sedmero djece i tri generacije u kući. U ovoj obitelji Bog se na poseban način proslavlja kroz njihovu dječicu. Poslušajte njihovu priču koja je blagoslovljena i iskustvom ozdravljenja po povratku iz Svete zemlje u Hrvatsku. Pripremali smo tradicionalnu zubicu s poljevom i krumpir s jajcima!

16:50 Papa s nama, snimka. Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji ”Papa s nama”. S trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Stručni suradnik: vlč. Piotr Maj. Voditeljica: Tanja Maleš.

18:00 Izdvojeno, informativna emisija

18:27 Katolički kalendar, Presveto ime Blažene Djevice Marije,  vjerska emisija

18:30 Sveta Misa i klanjanje: Zagreb, prijenos

19:30 Zlatni savjeti, emisija o zdravlju. Čuvarkuća liječi i pomaže kod niza bolesti: upala uha i hemoroida, rana i ozljeda koje teško zarašćuju, prejake menstruacije i krvave dizenterije, bolova i grčeva u nogama, a njome se liječe i bradavice. Više o tome kako zna fra Juro Marčinković.

20:00 Prosudbe, informativna emisija.

21:00 Život na stijeni, informativna emisija. Patrick Flanagan govori o svom iskustvu s vojne službe u Afganistanu, kao i o njegovoj suradnji s misionarkama ljubavi koje ondje služe siromašnima. Također, potaknuo je mnoge ljude iz svoje vojne baze da pomognu siromašnima. To je velikosvjedočanstvo vjere.

21:30 In familia Dei, emisija. Jeste li ikada osjećali da vas je u velikim životnim odlukama paralizirao strah? Jeste li imali neko mišljenje, ali ste se bojali izreći ga pred gomilom neistomišljenika? Je li strah manjak vjere u Božju sigurnost? Sara i Ante Čaljkušić, naši sugovornici u emisiji In Familia Dei, svjedoče kako su uplovili u bračnu luku pobjedivši strah od materijalne zbrinutosti; kako je nerođeni život njihova sina utjecao na njih te kako je pokrenuta inicijativa “40 dana za život”. Odvažite se i vi s nama dići glas u borbi za život nerođenih!

22:15 Susret u Riječi, emisija. Gost Đuri Vidmaroviću bio je doajen hrvatske psihologije Božidar Perharić.

23:00 Radost ljubavi u braku, kontakt emisija

0:00 Himna

0:02 Izdvojeno, informativna emisija

0:15 Vidljivi tragovi, emisija. Povodom molitvene osmine za jedinstvo kršćana o toj temi razgovaramo s prof. dr. sc. Jurom Zečevićem, pročelnikom Katedre ekumenske teologije na KBF-u u Zagrebu

0:50 Otvori spomenar, intervju. Pjesme poznatog hrvatskog pjevača i skladatelja gospodina Dražena Žanka, u svakom istinskom domoljubu bude osjećaj ponosa i ljubavi. Od stoljeća sedmog, Dok je Hrvat uz Hrvata, Gospe Sinjska, samo su neke od mnogih poznatih pjesama koje su zauvijek osvojile srca slušatelja u Hrvatskoj i dijaspori. O svojem djetinjstvu i mladosti, uspješnoj glazbenoj karijeri i životnim promišljanjima, Dražen Žanko govorio je u emisiji “Otvori spomenar!”. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.

1:30 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

1:50 Vjera i nada, emisija. Nova sezona emisija Vjera započinje na ‘izvoru života’ kod Predragocjene Krvi Kristove. Prije tjedan dana u našem jedinom hrvatskom euharistijskom svetištu proslavili smo Ludbrešku svetu nedjelju, ali i deset dana uoči ove proslave, bogatim duhovnim programom, brojne skupine vjernika častile su Predragocjenu Krv Kristovu. Kako je bilo pogledajte u emisiji i otkrijte što Predragocjena Krv Kristova progovara osobito mladima današnjega vremena.

2:15 Novo srce, emisija. Gost emisije bio je vlč. Boris Jozić, povjerenik za vjernike laike u Zagrebačkoj nadbiskupiji i jedan od osnivača YouTube kanala s dnevnim razmatranjima evanđelja ‘Pod smokvom’. Vlč. Boris svojom autentičnom vedrinom i pristupom oduševljava, a gdje su njegovi izvori i koji su trenuci odredili njegov život? Saznajte u emisiji.

3:00 Prosudbe, informativna emisija

4:00 Uskrs fest 2019., snimka koncerta. Pogledajte snimku najstarijeg kršćanskog festivala duhovne glazbe, Uskrs festa 2019! U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski nastupilo je 15 izvođača s 15 novih pjesama.

6:00 Susret u Riječi, emisija. Gost emisije je Miro Gavran, hrvatski dramatičar, romanopisac, pripovjedač i pisac za mlade.

6:45 Radost ljubavi u braku, kontakt emisija

 

Da biste komentirali, prijavite se.