Laudato.hr portal slavi osmi rođendan

Na blagdan Male Gospe, 8. rujna 2011. Dobro, Istinito i Lijepo dobilo je svoj novi prostor na laudato.hr portalu.
Autor: Laudato Photo: Laudato ponedjeljak, 09. rujna 2019. u 14:11

Na blagdan Male Gospe, 8. rujna 2011. Dobro, Istinito i Lijepo dobilo je svoje novi prostor na laudato.hr portalu.

Bio je to tek početak puta k širenju Radosne vijesti putem televizijskog signala, Laudato televizije.

Samo četiri godine kasnije, na Božić 2015. s radom je započela prva hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima.

Danas, četiri godine nakon, jasan je trag koji je ostavljen u hrvatskom medijskom prostoru.

Laudato TV jedina je televizija koja u svom programu prikazuje vjerski sadržaj 71 %. Time više otvara prostor vjerskim temama u ostalim medijima. Producira čak 25 emisija u vlastitoj produkciji, s trideset zaposlenih mladih profesionalaca, dva studija i četiri ENG ekipe.

I u takvim skromnim uvjetima, s malim prihodima pristiglima uglavnom od donacija, Laudato TV uspijeva izravno prenositi sve najznačajnije vjerske događaje i građanske inicijative.

Od proteklog rođendana, Laudato TV proširio je gledanost na još operatora, može se gledati na mobitelu, tabletu ili računalu, a kroz tjedan dana Laudato TV će se moći gledati u cijeloj Europi putem satelita EutelSat 16.

Laudato televizija smatra se u hrvatskoj javnosti zaslužna za buđenje jedne nove Hrvatske. To je Hrvatska mladih urbanih i obrazovanih vjernika koji autentično žive svoju vjeru. Upravo su oni najvjerniji posjetitelji koncerta podrške Laudato TV-u ''Progledaj srcem''. Taj koncert je prozvan najvećim duhovno-glazbenim događajem u regiji koji osim mladih iz Hrvatske posjećuju i oni iz Njemačke, Austrije, Švicarske i BiH.

Kako bi pokrio što više značajnih događanja Laudato TV-u je neophodna nova oprema među kojom su prvenstveno reportažna kola koja omogućuju izravna javljanja, veću mobilnost i bolju kvalitetu slike.

Podržite nas kako bismo mogli nastaviti raditi pod geslom 'Dobro mijenja sve.' Postanite naš prijatelj u Klubu putem stranice http://klubprijatelja.laudato.tv/. ZaJedno možemo više!

Hvala vam za svaku poruku potpore, molitvu i financijsku podršku. Neka vam Bog stostruko uzvrati!

 

Da biste komentirali, prijavite se.