[NAJAVA] Budimo zajedno na svetkovinu Svih svetih!

Laudato televizija donosi poseban program povodom proslave svetkovine Svih svetih.
Autor: laudato.hr/D.R. Photo: laudato.hr petak, 01. studenog 2019. u 08:12

Na svetkovinu Svih svetih u petak 1. studenog Laudato televizija prikazivat će poseban program koji počinje već u jutarnjim satima.

8:45 Zrnca mudrosti, emisija

10:30 Sveta Misa: Zagreb, prijenos

12:00 Angelus: Vatikan, prijenos. Prilikom svetkovine Svih svetih, s Trga sv. Petra u Vatikanu pratimo Papin nagovor uz molitvu Anđeo Gospodnji.

17:00 Sveta Hrvatska (2015.), dokumentarni film. Film ''Sveta Hrvatska'' predstavlja i prikazuju živote i djela hrvatskih svetaca i blaženika, ali i uvjerljivo svjedoči o višestoljetnoj katoličkoj vjeri hrvatskog naroda i njegovoj odanosti Katoličkoj crkvi. Redatelj: Jakov Sedlar.

20:00 Svijet očima Vatikana, emisija

20:25 Jeste li znali?, emisija. Emisiju posvećujemo s. Imakulati Malinki, službenici i učiteljici crkvene glazbe. Hrvatskoj javnosti najpoznatija je kao utemeljiteljica ansambla Collegiuma pro musica sacra, a kako ga je stvarala te koje su njezine zasluge za hrvatsku glazbu, ali i za generacije pjevača u Collegiumu govore njezina nasljednica i umjetnička voditeljica Collegiuma prof. s. Cecilija Pleša i profesorica s Muzičke akademije u Zagrebu mr. Eva Kirchmayer Bilić.

22:00 Katoličanstvo, dokumentarna serija. U novoj epizodi u društvu smo istaknutih svjedokinja vjere. Primjeri života svetih žena: Edith Stein, majke Terezije iz Kalkute, Terezije iz Lisieuxa i Katharine Drexel pokazuju nam kako se kroz predanost Kristu i ljudima ispunjava sustvaralački potencijal Katoličke crkve u svijetu. Pogledajte priču o zajedništvu svetih, koja će vas nadahnuti na putu vjere. 

Da biste komentirali, prijavite se.