[NAJAVA] Živopisi o živopisnom kuharu koji zabranjuje rad nedjeljom

Kuhar i voditelj restorana koji ne radi nedjeljom.

1.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
09.10.2019 17:28

Ekipa Živopisa u idućoj emisiji bavi se gastronomijom. Temu su, nema sumnje, 'probavili' kako treba i zadala im je samo slatko-slane brige. Kakve točno pogledajte u subotu 12. listopada u 17:00 sati na Laudato TV-u.

Matej je proanalizirao gastronomsku ponudu grada Splita i utjecaj turizma na istu, ali je pronašao i vremena za skoknuti na ručak do restorana u kojem radi i glavni gost emisije Duje Kanajet. Pere u studiju ćakula s tim osebujnim kuharom.

Saznat ćemo kako je dospio u kuhinju i kako je voditi jedan restoran u Splitu, što najviše voli kuhati svojim gostima, hoće li kuhati budućoj ženi te kako je 'skuhao' svoju zaručnicu. Objasnit će i zašto restoran ne radi nedjeljom. Skuhat će Pere pravu domaću juhu u pola sata razgovora, a Darko Rapić sve petominutnom intervencijom. Dovoljno je reći da je Darko bio u kuhinji.

Ekipa Živopisa garantira da ćemo nakon gledanja emisije barem na sat vremena poželjeti biti kuhar. Do hladnjaka ćemo skoknuti sigurno!

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: