Saznajte u kojim se sve župama održava duhovni projekti 'Mater Fatima'

Brojne župe diljem Lijepe naše, od Dubrovnika, preko Splita, Karlovca, Zagreba i Slavonskog Broda uključile su se u duhovnom projektu 'Mater Fatima'.
Autor: Laudato/D.T. Photo: screenshot četvrtak, 20. veljače 2020. u 14:12
O stotoj godišnjici odlaska na nebu sv. Jacinte Marto, Fatimske vidjelice, brojne župe diljem Lijepe naše, od Dubrovnika, preko Splita, Karlovca, Zagreba i Slavonskog Broda uključile su se u duhovnom projektu 'Mater Fatima'.
 
Tom projektu želi se proširiti poznavanje srži poruka koje je Kraljica Svete Krunice u Fátimi prenijela svijetu, želi promicati dnevnu molitvu krunice kako bi postala način života: način postizanja osobnog mira, mira u obitelji i u svijetu, a time i sredstvo suradnje na ispunjenju Djevičinog obećanja: ‘Na koncu će pobijediti moje Bezgrešno Srce’. 
 
Po hrvatskom vremenu, u noći s četvrtka (20. veljače) na petak (21. veljače), od ponoći do 1 sat vjernici će imati priliku za klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, molitvu krunice i na kraju izmoliti će se posveta Presvetom Srcu Isusovu i Bezgrešnom Srcu Marijinom. 
 
Tri su osnovne skupine molitvenih nakana: za mir i obraćenje grešnika, zatim tražiti od Gospodina da preko Bezgrešnog Srca Marijina promiče, čuva i brani život i obitelj kakvima ih je Bog stvorio te molitva Gospodinu za naše biskupe i svećenike.

Budite i vi dio ovog globalnog molitvenog susreta. 


 
 
Da biste komentirali, prijavite se.