Sljedeći mjesec drugi Antunovski hod mladih

Inicijativa Antunovski hod mladih održat će se i ove godine, 6. lipnja. Zagrebačke će ulice dvije godine zaredom biti blagoslovljene prisutnošću stotina mladih ljudi.
Autor: Laudato/I.B. Photo: IKA utorak, 19. svibnja 2020. u 12:00
- Drugu godinu zaredom organiziramo Antunovski hod mladih, a ove godine će se održati 6. lipnja. Svi ste dobrodošli - napisao je fra Stjepan Brčina na svom Instagram profilu.

Program započinje svetom misom u župi i svetištu sv. Antuna u Sesvetskim selima u 15 sati. Misu će animirati slavljenički tim Evangelizacijske zajednice sv. Maksimilijana Kolbea, Amorose. Zatim će mladi krenuti pješice prema drugom svetištu sv. Antuna na Svetom Duhu, a na putu će posjetiti franjevački samostan u Dubravi.


Središnji događaj bit će svakako evangelizacija na trgu bana Jelačića, a predvodit će je Evangelizacijska zajednica sv. Maksimilijana Kolbea. Mladi su već mjesecima u pripremama, a program će obogatiti ples, igrokaz i ostale zanimljivosti koje su i prošle godine okupile mnoštvo ljudi, posebno mlade.

Na kraju će se mnoštvo mladih uputiti prema Svetom Duhu, gdje će hod završiti euharistijskim klanjanjem, čašćenjem relikvija svetog Antuna i slavljenjem uz Petra Buljana i Amorose. Kraj cijelog programa će završiti zajedničkim druženjem.


 
Da biste komentirali, prijavite se.