Splitska Laudato ekipa postaje brža i mobilnija

Vrijedna donacija tvrtke TRCZ Automobili!
Autor: Laudato/J.B. Photo: Laudato ponedjeljak, 15. srpnja 2019. u 09:50

Obiteljska televizija Laudato primila je novu donaciju u vidu službenog automobila za potrebe svog novootvorenog TV centra u Splitu. Automobil Škoda Fabia je dar tvrtke TRCZ Automobili koja je već ranije pomogla Laudato televiziji u njezinom radu osiguravši im reportažno vozilo i satelitsku antenu.

- Ovakav vid pomoći neophodan je u našem poslovanju, budući da se LTV gotovo isključivo financira od donacija dobrih ljudi, gledatelja i društveno-odgovornih poslovnih subjekata. Zahvalni smo na svakoj podršci, a ovakva konkretna pomoć od neprocjenjive nam je važnosti. Sada će i naša splitska ekipa biti mobilnija što će pridonijeti bržem donošenju zanimljivih priča i korisnih informacija s hrvatskog Juga. Vjerujemo da će to naši gledatelji primijetiti već u novoj programskoj shemi ove jeseni - izjavila je u službenoj zahvali direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović

Među redovitim donatorima koji su prepoznali misiju LTV-a da želi mijenjati medijsku sliku i društvo u RH nabolje donoseći pozitivne vijesti i kvalitetan sadržaj je upravo tvrtka TRCZ Automobili.

- Program Laudato televizije pratimo od njihova osnutka i kao društveno-odgovorna tvrtka prepoznali smo njihovu posebnost na televizijskom tržištu i potrebe koje iz toga proizlaze. Osjetili smo važnost trenutka i da se aktivno uključimo u pomaganju da se ovakav vrijedan projekt održi u Hrvatskoj - naglasio je Ivan Pehar, direktor TRCZ Automobila.

Laudato televizija ovim putem zahvaljuje svim svojim donatorima, gledateljima i podupirateljima na svakoj pomoći koju je dosad primila te poziva na daljnju redovitu mjesečnu podršku koja je neophodna za daljnje stvaranje njezinog programa.

 

Da biste komentirali, prijavite se.