UŽIVO: Pratite svete Mise uživo svaki dan na Laudato TV, portalu laudato.hr i putem facebooka

Ujedinimo se u molitvi!
Autor: Laudato/M.P. Photo: pixabay.com petak, 03. travnja 2020. u 17:50

U vremenu neizvjesnosti širenja zaraze izazvane koronavirusom (COVID-19) ujedinimo se u molitvi!Laudato TV odgovara na poziv Svetog Oca:

'U ovoj pandemiji u kojoj se više ili manje nalazimo izolirani, pozvani smo ponovo otkriti i produbiti vrijednost zajedništva koje ujedinjuje sve članove Crkve. Ujedinjeni u Kristu nikada nismo sami, nego oblikujemo jedno tijelo kojem je On glava. To se jedinstvo njeguje molitvom i duhovnim zajedništvom u Euharistiji, to jest praksom koja se preporuča kada nije moguće primiti Presveti sakrament', rekao je Sveti Otac u nedjeljnom obraćanju uz molitvu Angelusa, 15. ožujka.

Pratite jutarnje Mise u 7:00 sati iz Svetišta Majke Božje Remetske te večernje u 18:30 Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu.

Misa subotom je u 18:00 sati iz Crkve sv. Jakova apostola u Međugorju.

Misa nedjeljom je u 9:00 sati iz Kapele sv. Tita u Nadbiskupijskom ordinarijatu u Splitu te u 11:00 sati iz Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu.

Na Cvjetnicu i Uskrs pratite Mise iz Vatikana u 11:00 sati.


Podsjećamo i pozivamo, uz program Laudato TV-a, svakodnevno prije Mise molimo krunicu Blažene Djevice Marije, a u 15:00 sati molimo krunicu Božjeg Milosrđa. Molimo zajedno i Križni put i klanjajmo se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Više pročitajte na linku.
 

 
 

Da biste komentirali, prijavite se.