Život na Stijeni - Tamo gdje radost stoluje

Od četvrtka 7. prosinca u 20:30 sati na Laudato TV.
Autor: Laudato/D.T. Photo: Laudato ponedjeljak, 04. prosinca 2017. u 11:16

Jedna od najpoznatijih i najdugovječnijih emisija na EWTN-u dolazi u novom izdanju! Voditelji emisije su franjevački misionari Vječne Riječi; redovničke zajednice kojoj je karizma i poslanje evangelizirati kroz medije i koji svoju službu obavljaju na EWTN televiziji. U 30 minutnom formatu izmjenjuju se različiti segmenti koji doprinose dinamici i zanimljivosti emisije.
 
U dijelovima emisije: ’Rock Talk’ (Razgovor na Stijeni) radi se intervju s gostima u studiju, ‘Cool 2B Catholic’ (Kul je biti katolik)  gledamo jedan kratki film koji obrađuje temu vezanu uz katolička učenja, ‘Faith Playbook’ (Pravila Igre)  koriste se sportske analogije u razmišljanjima o vjeri, The Playlist (Glazbena Lista) nude se najnoviji glazbeni uradci mladih glazbenika i ‘Into the Vineyard’ (U Vinogradu) voditelji dijele svoja razmišljanja i poticaje.
 
U najnovijoj epizodi i prvoj emisiji fratri nas pozivaju na razmišljanje o Euharistiji, zajedništvu i povjerenju. U studiju gostuje mladi Will Baumbach, koji govori o organizaciji ‘Fraternus’. Kroz razne priloge, videa, glazbu i razgovor, emisija približava realnost mladih u vjeri i radost utemeljenja života na Stijeni.
 
Ne propustite ovih odličnih 30 minuta za svakog, emisiju 'Život na Stijeni', od četvrtka 7. prosinca u 20:30 na Laudato TV.


Da biste komentirali, prijavite se.