Koncert 'Najmanjima od najmanjih' na Gripama u Splitu

Franjevački institut za kulturu mira i ove godine u sklopu manifestacije Dani socijalne zauzetosti organizira humanitarni koncert 'Najmanjima od najmanjih' koji će se održati 10. studenoga u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani Gripe u Splitu.
Autor: ika.hkm.hr/Laudato/M.B. Photo: screenshot ponedjeljak, 05. studenog 2018. u 13:39

Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja pobjeda, fra Marin Karačić, VIS Aurora, zbor Mihovil i SKAC Bend Split.

Ulaznice se mogu kupiti online putem CROATIA TICKETS SUSTAVA, svakim danom na porti samostana Gospe od Zdravlja u Splitu od 8 do 12 i od 17 do 20 sati, te na porti samostana Gospe Sinjske u Sinju.

Ulaznice se mogu kupiti i u nedjelju 4. studenoga u splitskim župama nakon misa. Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert, a žele podržati akciju, mogu uplatiti novčana sredstva na račun otvoren kod Splitske banke, IBAN HR7523300031545046751, s naznakom Donacija za humanitarnu akciju Najmanjima od najmanjih.

Sav prihod od prodaje ulaznica, kao i prošle godine, namijenjen je programu za bolesnu djecu korisnike Caritasa Nadbiskupije Split.

 

Da biste komentirali, prijavite se.