Karmelićanke BSI za 100 godina djelovanja u Hrvatskoj predstavljaju Monografiju

Pred nama je još jedan način s kojim se želi obilježiti Jubilej 100 godina sestara karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Hrvatskoj.

IMG_6142.jpg
Autor
Laudato/M.P.
Fotograf
Josip Ninković
Objavljeno:
 
26.08.2017 12:59

S ciljem ostaviti i pisani trag zahvalnosti, predstavit će se Monografija "100 godina sestara Karmelićanki Božanskog Srca Isusova u Hrvatskoj".
 
Promocija Monografije održat će se u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu (Kaptol 29a) u srijedu 6. rujna ove godine s početkom u 19 sati. Voditelj programa bit će don Anton Šuljić.
 
O knjizi će govoriti: mons Vlado Košić, sisački biskup; Jure Zečević, OCD, glavni urednik Karmelskih izdanja; Mate Krajina, glavni urednik lista "MI"; s. M. Kristina Pišković, provincijalna poglavarica i s. Marija Zovkić, autorica.
 
Program će dodatno obogatiti i ansambl ''MI'' Tamburica i mješoviti zbor pod ravnanjem prof. Renate Ivoš – Krajina.
 
'Sto godina bogate povijesti potiče prvenstveno na duboku zahvalnost Bogu koji po našoj Družbi zaista djeluje proslavljajući Svoje Ime u dušama nas sestara i svih onih koje nam Gospodin stavlja na životni put', stoji u pozivu na predstavljanje monografije.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: