Dva svjedočanstva o 'slučajnim' pozivima koja su spasila živote

Pater Goyo Hidalgo podijelio je na svom Twitter profilu situaciju koja mu se dogodila te tako potaknuo dijeljenje još nekih svjedočanstva.
Autor: churchpop.com/Laudato/L.G. Photo: pexels.com srijeda, 10. srpnja 2019. u 13:02

Situacija koju je pater Goyo, svećenik u nadbiskupiji u Los Angelesu podijelio na svom Twitter profilu potvrđuje onu izreku koju često čujemo - 'ništa nije slučajno'.

Naime, svećenik je u objavi objasnio da je slučajno nazvao krivi broj želeći nazvati župljanina te je ostavio sljedeću poruku: 'Ovdje pater Goyo. Znam da ste željeli pričati. Tu sam', prenosi ChurchPOP.

Dvije minute kasnije, pateru zvoni mobitel i čuje se glas s druge strane: 'Želio sam razgovarati sa svećenikom tako dugo, ali sam bio nervozan. Kako ste znali?'.

Pater mu je rekao da nije znao, a u objavi na Twitteru napisao je 'hvala Bogu na mojoj šeprtljavosti'.

Još jedno zanimljivo svjedočanstvo napisano je u komentaru na objavu svećenika.

- 2015. godine moj brat je imao srčani udar u svom snu. Probudio ga je poziv koji ga je krivo nazvao. Shvativši da ima simptome srčanog udara, nazvao je 911 te su ga u hitnoj uspjeli spasiti. No, doktor mu je rekao da je u kom slučaju spavao, ne bi preživio. Čovjek koji ga je slučajno nazvao bio je bivši zatvorenik koji je očajnički želio znati da može napraviti nešto dobro u životu. Moj brat ga je otišao posjetiti nakon bolnice - posvjedočila je korisnica.

Uistinu, Bogu ništa nije slučajno.

 

Da biste komentirali, prijavite se.