U Novom Travniku organizira se donatorska večer za Laudato TV

Ulaznice se mogu nabaviti u svim župnim urednima travničkog dekanata.
Autor: centralna.ba/Laudato/M.P. Photo: Laudato subota, 08. veljače 2020. u 12:18

Na čelu s don Antom Ledićem i fra Velimirom Bavrkom, vanjskim suradnicima Laudato TV-a u Bosni i Hercegovini, gotovo sve župe travničkog dekanata i KŠC „Petar Barbarić“ organiziraju donatorsku večeru u svrhu pomoći djelovanju LTV-a.

Donatorska večer održat će se 8.ožujka u 20:00 sati u svadbenom salonu ''Maja'', Nova Bila. Program vode Tanja Maleš i Dragana Sivonjić, a gošća večeri je glavna urednica LTV-a, Ksenija Abramović.

Ulaznice se mogu nabaviti u svim župnim urednima travničkog dekanata, a sve posjetitelje očekuje bogata večera, piće, tombola i zabava!

Glavna nagrada tombole je hodočašće u Svetu Zemlju koju daruje je G-tour Međugorje u suradnji sa udrugom ''Sveta Zemlja''.

Ovo je prva donatorska akcija ovoga tipa na području BiH te se nadaju da će njihova ideja biti inicijalna kapsula za druge dekanate i župe i u BiH i u Hrvatskoj.

Upravo iz tog razloga je i otvoren račun na ime don Ante Ledića na koji vjernici mogu uplaćivati donacije za Laudato TV (Anto Ledić Addiko banka 3060263007027505).
 

Da biste komentirali, prijavite se.