Zahvalan majci - dobrotvorki za uspjeh

Iako ima samo 17 godina, Emmanuel Kelly oduševio je Australiju svojim nastupom na showu X faktor. On kaže da uspjeha ne bi bilo bez njegove majke, katolkinje, Moire Kelly.
srijeda, 26. listopada 2011. u 00:00
Iako ima samo 17 godina, Emmanuel Kelly oduševio je Australiju svojim nastupom na showu X faktor. On kaže da uspjeha ne bi bilo bez njegove majke, katolkinje, Moire Kelly.
 
„Moj heroj će uvijek biti moja majka. Radila je jako teško kako bi promijenila moj život“, otkrio je Emmanuel sucima u emisiji X faktor prije svog nastupa u rujnu, donosi Katolička izvještajna agencija (Catholic News Agency, CNA). 
 
Moira (47) cijeli je svoj život predodredila pomažući djeci u nepovoljnom položaju, primjerice surađujući s Majkom Terezijom u Calcutti. 
 
„Moira je jako odlučna osoba“, rekla je dobra Moirina prijateljica Margaret Smith, koja je ujedno i izvršna direktorica njezine dobrotvorne udruge „Prva dječja fundacija“. „Njezina vjera kao katolkinje je njezina snaga koja ju je vodila kroz rad u njujorškom Bronxu, Calcutti i Zapadnoj Australiji“, nadodala je. 
 
Fundacija za cilj ima promijeniti „živote djece koja nas trebaju kroz nadu, iznimnu brigu i put prema boljoj budućnosti“. Njihov program „Čudotvorni osmijesi“ pruža pomoć djeci koja im spašava život, poput operacije ili druge potrebne njege. 
 
Zbog želje da pomogne djeci, Moira je 1990-ih bila u Iraku gdje je, u jednom sirotištu kojeg je vodila Majka Terezija, upoznala Emmanuela i njegovog brata Ahmeda. Ona im je, kako je rekao Emmanuel, obojici pomogla tako da ih je odvela na vrlo potrebnu operaciju u Australiju i spasila im život. Potom se zaljubila u ta dva mala dječačića i posvojila ih. 
 
Izvor: CNA
Da biste komentirali, prijavite se.