Projekt "Askfrapriest - Pitaj svećenika" otvara YouTube kanal i InstagramTV

Projekt "Askfrapriest - Pitaj svećenika" na YouTube ima za cilj, između ostaloga, približiti se i svima onima koji Instagram nemaju.
Autor: ofmconv.hr/Laudato/D.T. Photo: ofmconv.hr/Laudato subota, 21. ožujka 2020. u 11:40
 
U nedjelju, 22. ožujka, u ponoć premijerno će se prikazati prvi video na YouTube kanalu Ask FraPriest.
 
Projekt "Askfrapriest - Pitaj svećenika" pokrenuo je franjevac konventualac fra Ivan M. Lotar prije otprilike mjesec dana te je u kratkom roku dosegao broj od oko 3000 pratitelja. Profil ima za cilj biti na raspolaganju svima koji žele anonimno, u izravnoj poruci, postaviti pitanje katoličkom svećeniku. Do sada je pristiglo preko 400 različitih pitanja, ne računajući ona koja se ponavljaju. Dakle, profil vrlo aktivno živi. 
 
Budući da se neka pitanja ponavljaju ili smatram da bi o nekim temama trebalo govoriti svima i malo dulje, odlučio sam se snimati video sadržaje u kojima odgovaram na njih. Prvi video pod nazivom: "Ljudi i Bog: kako se s njima nositi" premijerno će biti prikazan u nedjelju, 22. ožujka, u ponoć, dakle sa subote na nedjelju. Bit će prikazan na istoimenom YouTube kanalu "Ask FraPriest". 
 
Osim popisa za reprodukciju "Izravna pitanja - Izravni odgovori" na koji će biti uploadani video sadržaji na spomenuti način, tu će biti i popisi pod nazivom: "Za jednostavne brze i malene" - za sve one koji se ne vole previše zamarati. Vole mnogo sadržaja u malo vremena. Kratka promišljanja ili meditacije ili čitanja riječi Božje ili kratke reportaže ili... nešto drugo.
 
"Svećenik u slobodno vrijeme" daje odgovor na pitanja: Ima li svećenik (pravo na) slobodno vrijeme? Znači li to da tada prestaje biti svećenikom? Kako jedan svećenik, franjevac proživljava neke trenutke svoga slobodnoga vremena, moći ćete vidjeti ovdje. "Biti franjevac konventualac - duhovni poziv" Ovdje  će se uploadati sadržaji koji se tiču duhovnog poziva, osobito za sve vas koji o tomu razmišljaju.
 
To su početni popisi za reprodukciju, teme, koje će se s vremenom razvijati i rasti, ovisno o potrebama vremena. 
 
Projekt "Askfrapriest - Pitaj svećenika" na YouTube ima za cilj, između ostaloga, približiti se i svima onima koji Instagram nemaju. Za sve one, koji ga imaju, otvara mogućnost gledanja istih videa preko InstagramTV preko već poznatog profila @askfrapriest gdje i dalje možete redovito postavljati svoja pitanja.
 
Cijeli projekt ostvaruje se u suradnji s Veritasom - Glasnikom svetog Antuna Padovanskog.
 
Da biste komentirali, prijavite se.